5 Kasım 2018 Pazartesi

Türk patent tasarım tescil sorgulama

Başvuru Sahibi, örnek: Aygün Limited. Tasarımcı , örnek: Mustafa . Marka İlan Bülten No. Nice Sınıfları Tüm Sınıflar Belirtilen Sınıflar. TÜRKPATENT tarafından reddedilir.


Türk patentlerinin veri tabanında yapılan sorgulama ile patent . TPE Bilgi ve Doküman Birimi, marka, patent, endüstriyel tasarım , coğrafi işaretler, faydalı model. Neler Patentlenebilir? Tescil süreci temel aşamadan oluşur. Türk Patent Enstitüsü veri tabanında marka tescili sorgulama.


Bilgi Patent , Uzman kadrosu ile birlikte marka tescili, patent , faydalı model, tasarım tescili konusunda hizmet vermektedir. Formu Doldurmak İçin Tıklayın. Ancak bu başvurularda marka patenti sorgulama gibi birçok marka tescil işlemi yer alıyor.


Türk patent tasarım tescil sorgulama

Coğrafi İşaret Nedir? Müşteri Bilgileri Sorgulama. Bunun yanı sıra, özellikle öğrenme ile ödül ve ceza sistemi alanlarında . E-devlet üzerinden yapılacak tasarım tescil başvuru ücreti de 4lira . Konya ve karaman marka sorgulama , Konya patent. ENDÜSTRİYEL TASARIM TESCİLİ.


OKLU TASARIM BAŞVURUSU, tek başvuruda birden fazla tasarım için tescil talebi . Bu merkezlerde patent , faydalı model, tasarım ve marka üretim ve tescil işlemlerine ağırlık vereceğiz. Yurtdışı marka tescil işlemleri yurtiçindeki uygulamaya benzer olmasına .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar