16 Kasım 2018 Cuma

Idata başvuru takip

Türkçe, English, Deutsch, Italiano, العربية. Mevcut başvurunuzun durumunu buradan takip edebilirsiniz. Kargoda bulunan başvurunuzu buradan takip edebilirsiniz. Pasaport ve Barkod numaranızı giriniz.


Online talimatı, başvuru takip işlemi sonrası verebilirsiniz. Mümkün olduğunca erken başvuruda bulunmanızı tavsiye ederiz. Bunun için başvuru takip sayfasından başvuru takip numaranız ve pasaport . Covid-kısıtlamaları sonrasında, öncelikli vize başvurusu için hemen resmi sıra numaranızı alın. Konsolosluklar tekrardan vize başvuruları kabul etmeye başladığında, başvuru kabulü yapmış olduğunuz online randevu. Uyarı: Harbiye VIP . DATA ofisinin bulunduğu şehrin aynı diplomatik.


Soru: Covid-nedeniyle. Vize başvurunuzu yaptıysanız, başvurunuzu takip edin. Başvurunuzu Takip Edin. PASAPORT NUMARASI VEYA BAŞVURU NUMARASINA GÖRE ARAMA. Konsolosluğu için ise başvuru numaranızı yazarak sorgulama yapabilirsiniz.


Habertürk bültene üye olun. Vize takip fişi üzerindeki başvuru numarası ve sistem üzerinden istenen. DATA , Almanya vize başvurusu için yetkilendirilmiş tek resmi kurumdur. COVIDPANDEMİ nedeniyle değişen seyahat hakkında ve ofis çalışma saatleri ile ilgili bilgilendirmeleri DUYURULAR Linkinden takip ediniz. SCHENGEN FORMU DOLDURMA TABLOSU.


Uyruk (Türk,İtalyan v.b. ). Vize Bölümüne ( iDATA ´ya değil ). Avustralya vizesi için gerekli belgeler, Avustralya vize başvurusu , Avustralya vize. Idata bünyesinde vize başvuru randevularınız alınmaktadır. Türk vatandaşlarının seyahatlerinin amacına göre vize türlerini belirlemek amacıyla sayfadaki yönergeyi takip etmesi gerekir. Ankara için eksiksiz ve doğru evraklarla hazırlanmış dosyalarla İdata Ankara başvuru merkezinden 08.


Idata başvuru takip

Almanya schengen vize başvuru nasıl doldurulur, nereden alınır, dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir, konsolosluğun göz önünde bulundurdukları . Tüm dünya ülkelerine vize başvurusu yapmaya yetkili vize hizmeti veren aracı. Firmamız VFS Global, Kosmos, ve İdata tarafından yetkilendirilmiş kurumdur. Danışmanlık ve Hizmet Dış Ticaret A. Hollanda Schengen vize başvuruları için doldurulması zorunlu olan vize başvuru formu nasıl doldurulur ve doldurma işlemi sırasında dikkat edilmesi gerekenler. Yeni süreçler neticesinde vize başvurunuzun işlem süresi yaklaşık 10 . Dış hizmet sağlayıcı iDATA Alman yurtdışı temsilciliği adına bilgileri kaydeder.


Bir vize başvurusu hakkındaki kararı ise yine de yurtdışı temsilcilikleri verir. Bütün Almanya vize başvuruları iDATA firmasının bürolarına yapılması gerekmektedir. Data ofislerinden vize başvuruları yapabilmeniz için öncelikle randevu almanız gerekmektedir.


Idata başvuru takip

Randevusuz başvurular ancak ölüm, sağlık, eğitim gibi enzem . Yunanistan vizesi başvuru aşamasında doldurulması gereken . Almanya Schengen vizesi başvuruları için IDATA vize merkezinden Almanya vizesi. Not: Almanya vizesi işlemlerini takip edecek kişi adına vekaletname formu . Odamız aracılığı ile Almanya vize başvurusunda .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar