12 Kasım 2018 Pazartesi

İsveç vize reddi

Merhabalar, ay önce İsveç için yapmış olduğumu turistik başvurudan İsveç vize reddi kararı aldım. Uzun süredir çalışıyorum, günlük bir . Başkonsolosluk, kararını değiştirmemeye karar verirse, . Nedenleri Nedir: Bilgi ve belge eksikliği, yanlış veya hatalı beyan, mali durum yetersizliği gibi nedenlerle İsveç vize başvurusu reddedilebilir. Norveç, Fransa ve İspanya izliyor.


Bu bilgileri ret kararı ve gerekçesini bildirmek üzere tarafınıza verilecek olan formda bulabilirsiniz. SCHENGEN VİZESİYLE SEYAHAT EDERKEN HANGİ . Aile Birleşimi Vizesi Alabilmek İçin Gerekli Prosedür olarak Göçmenlik bürosu. RET ALINCA İTİRAZ MI ETMELİ YOKSA YENİ BİR BAŞVURU MU YAPMALI?


Eğer ret aldı iseniz sakın üzülmeyin. SVEÇ VİZESİ REDDİ NEDENLERİ NELERDİR? Konsolosluk tarafından talep edilen . Buna karşılık İsveç vatandaşları hiç vize almadan canları ne zaman. Elçilik ve konsolosluklar tarafından kabul ya da red.


Başvurunuz reddedilmiş ise yeni bir başvuruyu yapmanız için bir zaman . Bu nedenle vize reddi yaşanması halinde süre açısından problem yaşamamak adına seyahatin başlamasına bir ay kala İsveç ticari vize başvurusunda . Başvuru aşamasında sahte belge kullanmadığınız sürece, bir önceki vize başvurunuzun reddedilmiş olması sonraki başvuruların . Vizesi Gerekli evraklar, İsveç Ticari Turistik Vizesi. Red alan başvuru sahibinin tekrar başvuru yapması durumunda, dosyasında . Ancak itiraz dilekçenizin sonuç verebilmesi . Seyahat sağlık belgesi. Schengen Vizesi başvuru formu. Onay ve red yetkisi tamamen konsolosluklardadır.


Pasaportunuzdaki bir vize reddi damgası size geri dönüşü olmayan şeylere mal. Vize talep numarası: Başvurunun. Isvec konsoloslugu schengen vize talebimi reddetti ben de simdi itiraz edecegim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar