21 Kasım 2018 Çarşamba

Haziran 2020 vergi takvimi

Haziran 2020 vergi takvimi

Bu sayfada bilgi yok. LK TARİH SON TARİH KONU. VERGİ BEYAN VE ÖDEME ZAMANLARI. Beyannamelerinin verilme ve tahakkuk eden . Yıllık gelir vergisi ( Basit usul).


Haziran 2020 vergi takvimi

Elektronik Defter Beratları için mali tatil sonrası vergi takvimi. Ocak Defter Beratı Yükleme. YÜKÜMLÜLÜKLER TAKVİMİ. BERAT BEYAN VE ÖDEME SÜRELERİ. Emlak vergisi ve Çevre temizlik vergileri için ;. Taksit, Son Ödeme Tarihi – Haziran.


Tüm kurumlar vergisi mükellefleri Tüm kurumlar vergisi mükellefleri . SAYILI KANUN VE MEVZUAT İLE MUHASEBE HİZMETLERİ VERİLMEKTEDİR. Muhasebe Comments. Ticari, zirai ve mesleki kazanç yönünden gelir vergisi. Kamu Mali Yönetim ve Dönüşüm Genel Müdürlüğü. Pazartesi gününden itibaren 08.


Vergi Takvimi İçin Tıklayınız. Söz konusu dönemlere ilişkin vergi takvimine aşağıda yer verilmiştir. Geçtiğimiz cuma günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip. Park Ve Bahçeler Müdürlüğü. MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ.


Nikah Merasimlerinde Uygulanacak Tedbirler. Bursa Valiliği, bursa valisi, Yakup CANBOLAT, bursa. Türkiye İhracatçılar Meclisi, bölgesel ve sektörel bazda faaliyet gösteren ihracatçı birliğini, ihracatçı sektörü, ihracatçılara ve ihracatçı birliklerine hizmet.


Haziran 2020 vergi takvimi

Doğalgaz Ürünlerine . TARİHİNDE İLAN EDİLEN ECZACI (E01) POZİSYONUNA AİT. Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları Takvimi ve Açıklamalar. Hizmetler hakkında bilgi veren ve online başvurular yapabileceğiniz resmi internet sitesi.


Belediye Başkanı Mustafa Çetin. Bu beyanname ve bildirimlere istinaden tahakkuk eden vergiler de aynı sürede ödenecek. Haziran itibarıyla verilme süresinin son gününe 15 .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar