12 Kasım 2018 Pazartesi

Ak partİ İletİşİm

Ak partİ İletİşİm

AK PARTİ İL TEŞKİLATI İLETİŞİM BİLGİLERİ. Bilgileri için seçim yapınız. Seçiniz, Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara . Adalet ve Kalkınma Partisi Resmi İnternet Sitesi. Talep, Öneri her türlü bizlere ulaşabilirsiniz mesaj atın sayfaya. Mesaj atarken bulunduğunuz il adınız soyadınız ve telefon numaranızıda . SOSYAL MEDYA VE İLETİŞİM.


KURTULUŞ MAHALLESİ. Adres: İzmir Yolu Barış Mah. BAHÇELİEVLER MAHALLESİ ŞEHİT ALİ GAFFAR OKAN CADDESİ DEMİR APT. AK Gençlik, kökü mazide, gözü istikbalde olan gençliktir.


Görüşleriniz bizim için önemli. ULUCAMİ MAHALLESİ GÖLBAŞI CD. KARAKAŞ MAHALLESİ ŞEHİT JAND. Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU Ak Parti AĞRI İl Başkanımız Av. ATATÜRK MAHALLESİ 48.


VALİ MİTHATBEY MAHALLESİ SAĞLIK 2. AKPARTİ MALTEPE İLÇE BAŞKANLIĞI - Resmi Websitesi. KALE MAHALELSİ HACIHATUN SOK. KÜLTÜR MAHALLESİ DR.


YENİŞEHİR MAHALLESİ GENÇ CADDESİ YAKUT İŞ HANI KAT 4. FAX : ( 268) 233- . Taşpazar Mahallesi, Ankara Caddesi, 8sokak Us İş Hanı Kat no 2. KIRTEPE MAHALLESİ KOCA MÜFTÜ SOK. Atatürk Mahallesi Alemdağ Cd. ADALET VE KALKINMA PARTİSİ GENEL MERKEZİ.


Ak partİ İletİşİm

BİM MARKET ÜSTÜ NO:1-2. KÖRFEZ MAHALLESİ T. Açılan listeden seçiminizi yaparak. Milletvekili Telefon Rehberi. YENİ MAHALLE SÜREYYA PAŞA CADDESİ NO:21. SELİMİYE MAHALLESİ LİSE CD.


Demokrasi ile birlikte birbirleri arasında yarışan farklı siyasi partilerin kitlelere daha iyi olduklarını kanıtlamak, ikna etmek ve etkilemek amacı ile kullandıkları . Mecidiyeköy Mahallesi, Büyükdere Cd. Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Cad.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar