9 Kasım 2018 Cuma

Yabancılar için evlenme ehliyet belgesi

EVLENME EHLİYET BELGESİ NASIL ALINIR? Evlenme Ehliyet Belgesi ( Nüfus Müdürlüğünden ). Talesemi, Hepatit B-C. YABANCI UYRUKLU KİŞİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER. Evliliğın boşanması veya iptaline ilişkin yabancı bir mahkeme kararı ibraz .

Yabancı vatandaşın . Bekarlık belgesi kişinin kimlik bilgilerinin yer aldığı ve evlenmeye engel halinin olmadığına ilişkin olup, evlenme. Yukarıdaki ülkeler dışındaki yabancı uyruklu vatandaşlar için evlenme ehliyet belgesi. Sürücü belgeleri evlilik işlemleri için geçerli değildir.


Evlilik olayı Almanya dışında yabancı bir ülkede gerçekleştiyse, . Mahkeme kararının Nüfus Müdürlüğüne işletilmesi ve Nüfus müdürlüğünden evlenme ehliyet belgesi alınması. Medeni durumlarını gösterir resmi belge. Bu belgede kişinin adı .

EVLİLİK BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER. Evlendirme Memurluğundan gerekli yazı. Avrupa ülkeleri vatandaşları kendi ülkelerinden alacakları çok dilli evlenme ehliyet belgesi ve . Evlenecek çiftlerin birlikte evlenme memurluğuna şahsen müracaat etmeleri esastır. Büyükelçiliklerinden alacakları ve T. Türkiye`de bir Türk . Kendi ülkesinden getirecek ise uluslararası . Göç İdaresi Müdürlüklerince düzenlenen evlenme ehliyet belgelerine göre.


Geçici Koruma Kimlik Belgeleri , . NİKÂH İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER. Noter Onaylı olacak. Yurt dışında yabancı birisi ile evleneceğim, benden evlenme ehliyet belgesi. Pasaport fotokopisi.


KKTC vatandaşı eşin Kimlik Kartı. Başvurular şahsen. MÜRACAT İÇİN İSTENEN BELGELER. Evlenmeye Engel Durumunun Bulunmadığı Açıkça Belirtilmesi Gerekmektedir.

Avrupa Ülke Vatandaşları kendi ülkelerinden çok dilli evlenme ehliyet belgesi ve doğum sicil raporu . Bu çiftler için evlenme ehliyet belgesi ile birlikte vukuatlı nüfus kayıt örneği. Aşağıdaki belgeler . EVLENECEK ÇİFTLER İÇİN GEREKLİ BELGELER. Tarafların evlenme ehliyetine sahip olup olmadığı kendi ülke temsilciliklerinden ( elçilik veya konsolosluk) aldıkları evlenme ehliyet belgesi ve . Yol İzin Belgesi almak zorundadırlar.


ALMANYA – FRANSA – HOLLANDA VATANDAŞLARI İÇİN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar