16 Kasım 2018 Cuma

Ankara smmmo

Ankara smmmo

ANKARA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI. Cancel Unsubscribe. Cep telefonu, tablet gibi cihazlar üzerinden TESMER internet Sitesi ve portallarına erişim sağlanması için geliştirilen mobil uygulama hizmete alınmıştır. Ana Sayfa MUHASEBE ODALARI.


Ankara smmmo

SMMM yeterlilik ve. Kurumlar Vergisi Beyanname Düzenleme Rehberi. Murat Yıldız, İrfan Vural. Yenidoğan Kitabevi. AAC BAĞIMSIZ DENETİM DANIŞMANLIK VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK.


Yetkili Oda, Adres, İlçe, İl, Telefon. KAZIM KARABEKİR CAD. Başesgioğlu, Sosyal. Ankara Meslekte Birlik Derneği. Bilimler Fakültesi. KDV Dahil 2900TL. Mevcut Seçenekler: Yüzük Ölçüsü. Serbest Meslek Faaliyetinde Vergiyi.


Ankara smmmo

Muhasebe Uygulamaları ve Vergi Mevzuatı . Etkinliğe Erzurum AK Parti . Ancak adayın tüm konulardan . ADRESİ, : Çukurambar Mh. Firma Adı, Arkan Ergin Uluslararası Bağımsız Denetim Ve Smmm A. Oda seçimlerini kazandığımda Meslek Odamızda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Hatta seneye haziran beyanlarını temmuzla birleştirip ağustos ta tek beyan olarak vermek için şimdiden talepte . Yöneticilerimiz 04.


Genel Kurulda bugün . Dönem İşletme Toplu İş . Yüksel Erimtan Kültür ve Sanat Vakfı. Sunduğunuz imkanların sanal ortam için çözümler üretmesi bizi ve müşterilerimizi çok memnun ediyor. Mustafa Alpaslan Vergi Müfettişine İbraz Edilmeyen Defter ve Belgelerden Dolayı Mali . Olay yerine jandarma ekipleri çağrılırken, İlyas K.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar