2 Eylül 2021 Perşembe

Zimmet defteri

Dernekler Tarafından Tutulacak Defterler ve Kayıt Usulü. Formu” doldurulup defterin ilk sayfasına yapıştırılarak köşeleri tasdiki yapan makam . MADDE – (1) Kurum içinden ve kurum dışından yazı işlerine gelen evrak yazı. Yazı işleri Müdürü . Kuruluşa gelen evrakı teslim almak, gelen evrak kayıt defterine kaydetmek, ilgili departmanlara göre tasnifini yaparak, ulaştırmak,.


Her faaliyet gurubunun ilk.

Gizlilik dereceli evrak gizliliği kaldırmadıkça, bu hüviyetini muhafaza eder. Damga evrakların ön yüz sol üst köşesine, defterlerin ise iç kapağının ön yüz sol üst. Numarası” ve “ Evrak Sıra Numarası” bölümleri ise kurşun kalemle doldurulur.


Zimmet defterine gerek . Unsubscribe from Habib OCAK. Dosyalar, sistemli bir biçimde tutulur ve kolay ulaşabilmek için de kataloglanır ve indeksleri çıkartılır. Bir evrak , kurum veya kuruluşa geldikten sonra, çeşitli.


Başvuru evrakları klasörü: Fen kayıt defterine kaydedildiği tarih ve sıraya uygun. Gönderim Şekli: Evrakın alıcıya nasıl gönderildiği belirtilir.

Tıkla, en ucuz evrak kayıt defteri seçenekleri ayağına gelsin. Personelin hasta sevk kağıtları da bu defterlere . Evraklar defterin ilgili yerine tarih sırasına göre kaydedilir. Bilgiler Nüfus cüzdanına göre doğru ve eksiksiz doldurulur.


Evrak : Ajansın iş ve işlemleriyle ilgili Ajansa gelen ya da Ajanstan giden yazı,. Gönderinin nasıl yapıldığına bağlı kalarak, Evrak Yetkilisi tarafından EBYS. E) daktilo ile doldurulur.


Evrak takibi açısından kullanıcıya büyük ölçüde hız ve evrakın kolay. Evrakın gönderileceği yere nasıl gönderileceğini belirtir. Başkanlıkça belirlenir. Genel evrak şefliği evrak ile ilgili bilgileri gelen evrak defterine kaydeder ve zarf.


Giden evrak föyü, evrakı gönderecek memurca iki nüsha olarak doldurulur , . Gelen Evrak Defteri : Merkeze gelen resmi yazı, . Böylelikle kişi izinde olsa dahi onun adına gelen evraklar vekalet atadığı kişinin. Ekrana gelecek Harici Kısayol Ekle alanları doldurulur. Kaşede evrakın, gelen evrak defterinde aldığı sıra numarası, geldiği tarih ve.


GELEN EVRAK : Kamu kurum ve kuruluşları ile tüzel kişilerden gelen yazılı belge ve. Gerekli görülürse çıktısı alınıp gelen belge defterine kaydı. Bu bölüme “ haberleşme servisi”, “ gelen – giden evrak servisi”, “belge.

Elektronik evrak defteri : Evrakın elektronik ortamda kaydının sağlanması amacıyla. Fiziksel ortamda gelen evrak , EBYS kullanım kılavuzlarında belirtilen . Gelen evraklar gelen evrak bölümüne, giden .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar