5 Nisan 2018 Perşembe

A4 kağıdı ile dekupaj

A4 kağıdı ile dekupaj

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world. Gözde Göyük tarafından yüklendi Kağıt dekupaj nasıl yapılır? Dekupaj Kağıdı Seçimi. Daha kalın bir yapıda olmamalı . DEKOPAJ RULOSU CM 3TL. Akağıdına çıktı alsam sabun üzerine dekupajını yapabiliyor muyum.


Cadence marka transfer tutkalı ( kağıt dekupaj ), boya ve fırça temin edin. Akağıtları çok kaliteli,transferler gerçekten çok iyi oluyor. LÜTFEN BU KUTUCUĞU.


Pirinç kağıt dekopajlar çeltik sapından yapılan ince kâğıt üzerine basılı olup, dekopaj çalışmaları. Ave Aebadlarındadır. Ev dekorasyonu, temiz bir görünüm sağlayan her türlü eşya ile kaliteli bir biçimde yenilenebilmektedir. Bu yenileme işlemi dekupaj kağıdı.


A4 kağıdı ile dekupaj

Bu kategoride ürün bulunmamaktadır. Lineart pirinç dekopaj kağıdı modelleri 29x42cm (A3) Ebatındadır. Mobilya resim transfer kağıdını çıkartırken ters olarak çıkarmayı unutmayın. Ağırlıklı olarak çiçek modelleri kullanılmıştır. Geniş alanlarda devam ettirilerek kullanılabilir.


Dekopaj Plus ile kullanımı . PİRİNÇ DEKUPAJ KAĞIDI NASIL YAPIŞTIRILIR ? ZAMAN KENDİ DOSYALARIMDAN VEYA ARENKLİ ÇEKİLMİŞ FOTOKOPİLERDEN . Sanatsal Kağıt arıyorsan site site dolaşma! Dirençli ince yapısı sayesind. Aflamingo desen dekopaj kağıdı 2adet ananaslı desen dekopaj kağıdı Özel ambalajında gönderilecektir. Bilgileri: Ürün Ölçüsü: A( 29x41cm). Kağıt kategorisine ait ürünleri sayfamızda bulabilirsiniz!


Monopol AKarbon Kağıdı - Siyah. Alex Schoeller Renkli AKağıdı Karışık Renkler. Kağıt , Etli Yapraklı Bitkiler, Minyatürler, Düğme Küpeler, Bitkiler, Takı,. Aveya Aboyutundaki kağıda çıktı.


Akendinden yapışkanlı etiket ayna kaplamalı etiket kağıt baskı kağıdı. Her yüzeyde kaplama yapabilirsiniz. Akağıdı boyutunda olup, her türlü yüzeyde defalarca kullanılabilen özel. AS4- AStencil Dama Desen resmi.


A4 kağıdı ile dekupaj

Paper Clay, Arka Planlar, Tablolar, Içten. TransotypeMarker Kağıdı A. Ryžový papier A, Cadence 3Vintage Prints, Vintage Posterler, Plaj El.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar