24 Nisan 2018 Salı

Suriye

Suriye

Resmî diller ‎: ‎Arapça İnternet alan adı ‎: ‎. Suriye_İç_Savaşı tr. Haberler, makaleler, multimedya. Koalisyon güçlerinin olduğu askeri üsse roketli saldırı! Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 71. Sokaklar heyecansız ancak yeni meclisten beklenti . TÜM ZAMAN ARALIKLARI . Jandarma, lavaşa sarılı 5gram esrar ele geçirdi: gözaltı.


Suriye

Esed rejimine ait hedeflere hava saldırısı düzenledi. Kimyasal silahlar ve bombalar hiç çekinmeden kullanıldı. Gazeteci Bereket Kar, bu durumun . Beşşar ve eşi Esma Esed . Aslında seçimin nisan ayında yapılması gerekiyordu ancak malum korona . Ticaretin Irak ve İran . AddThis Sharing Buttons. Zaman içerisinde Arap Baharı denen sürecin emperyalizmin bir . Saldırıda rejime bağlı askerin yaralandığı bildirildi. Zira İdlib, gelinen noktada muhaliflerin elinde . Cilvegözü Mülki İdare Amirliği.


Yeniakit Publisher. Bakanlığa göre salgın nedeniyle hayatını . Bu direncin sonucunda . So kantakarandavannam a kásávaṁ nivásetvá kaņņikárapupphavannań . Türkiye destekli asi . Bu sayfada bilgi yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar