17 Nisan 2018 Salı

Sonradan plaka değiştirme

SERVİS RANDEVU İPTALİ. Daha önce oluşturduğunuz randevunuzu iptal etmek için lütfen randevu numaranızı ve plaka bilginizi giriniz. Randevu Almak İstediğiniz Tarihi Seçiniz. Taksi sistemine üyelik ve cihazın kurulumu için, plaka sahibi veya vekilinin Taksi Yönetim Merkezi (TYM) Katılım . Sanırım en yakın tarihli plaka değiştirme olayı bana ait baştan sona anlatayım:. Araca ait eski Tescil ve Trafik Belgeleri ile plakalar , 6. Vatandaşlık numarası, 7. Adım Sonraki Adım . Emniyet randevusunu internet ortamı üzerinden e- randevu sistemi ile alabilirsiniz.


Egzoz gazı emisyon ölçümü . Trafik tescil randevu işlemleri her ilde emniyet müdürlükleri bünyesinde. Genellikle büyük şehirlerde plaka değişikliği için randevu alınması zorunludur. Başvuruyu yapacağınız Trafik Tescil Kuruluşu ikamet ettiğiniz il . Tescil Şube Müdürlüğümüzce sürücü belgesi müracaat işlemleri için randevu. Sıfır araba almak isteyen veya aldığı arabanın plakasını değiştirmek isteyen . Seçtikleri plakaları almak üzere, şubemizdeki numaralı plaka tahsis. Eskiden plaka yenileme işlemleri için randevu alınması gerekiyordu.


Ancak bu uygulama artık yürürlükten kalktı. Başvurunun geçerli sayılması için verilen bilgilerin doğru olması şartı aranacaktır. Plaka yenilemek isteyenler ilk . Motoru aldığınız bayii size fatura, ötv tahakkuk fişi ve ödeme makbuzu, . Servis araçları için plaka randevusu verilmeye kısa süre içinde başlayacaktır. Aracınızın bakımı için hemen Nissan servis randevu formunu doldurun. Size en yakın servisten randevu alın, Nissan servis hizmetlerinden hemen yararlanın.


S ve P plaka araç muayene randevu sistemi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi. Uygunluk işlemleri için evrakların eksiksiz olması gerkmektedir. Araç plakamızı kendimiz belirlemek istediğimizde hangi işlemleri gerçekleştirmemiz gerekir? Bir plaka için alınan randevu bir başka plaka ile değiştirilmemektedir.


Sızdırmazlık kontrolü için . Görevi Yaptırmamak İçin Direnme Görevli Memura . Urfa trafik tescil randevu alma işlemini online olarak yapabiliyorsunuz. Genel Müdürlüğü sistemine gönderilip alıcı adına plaka tescil isteğinde bulunulur. Hemen aracınız için randevu alın, zamanınız sizde kalsın!


Servis randevu talebinizi, aşağıdaki form aracılığı ile uzman servis danışmanlarımıza iletebilirsiniz. Fiks menünüzün tahmini fiyatlandırmasını yapın ve etapta randevu alın. Aracınızla ilgili gerekli tüm bilgileri girin ve yetkili bayinizi seçin.


Online gerçekleştireceğiniz işlemlerde TÜVTÜRK internet adresine girdikten sonra karşınıza çıkan araç muayene randevu linki tıklanmalı ve gelen ekrana plaka. Bu bilgiler teyit .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar