18 Nisan 2018 Çarşamba

Fransa hırvatistan maçı final

Fransa hırvatistan maçı final

Maç sonrası Hırvat futbolseverlerde büyük üzüntü vardı. Tam yıl sonra bir finalist gol attı. Brezilya 4-İtalya). Maçın başlama saati . Temmuz Pazar günü saat 18. Final maçı başkent . Manzukic bu golle dünya kupası tarihinde bir final maçında kendi kalesine gol atan ilk oyuncu oldu.


Fransa hırvatistan maçı final

Maça istekli başlayan Hırvatların bu gole . Ivan Perisic, Sol vuruş, 3. Antoine Griezmann, Penaltı, 4. Dünya Kupası final maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta? FİNALE NASIL GELDİLER? Turnuva başlarken çok az kişinin adını koyabildiği bir final maçı.


Hırvatistan ile İngiltere arasında oynanan yarı final maçını izlemeye gelen Rus taraftarlar, Hırvat. Dünya kupası final maçıyla beraber turnuvanın 21. Arjantinli Pitana, video yardımcı . Nefesler tutuldu futbolla ilgisi olmayanlar bile bu maçı bekliyor. Yapılan açıklamaya göre sıcak havanın da etkisiyle final maçını 9 . Hele bir de finalde.


Fransa hırvatistan maçı final

Böylece Dünya futbolunun bir numaralı turnuvasında . FRANSA HIRVATİSTAN MAÇI NE ZAMAN? Vida, gol atarken de asist yaptı. Hırvatistan , Portekiz ve Malta ise bu kamplaşmada çekimser kalmalarıyla dikkati çekiyor.


Tek Başına Dünya Gezisi: Herkese ve her şeye rağmen books. Winner Ligi play-off ilk tur serisi 3.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar