12 Nisan 2018 Perşembe

Imei kayıtsız telefon kullanımı

Yurtdışından geldim mesaj geldi ay içerisinde telefon kullanıma kapatılacaktır diye cokta fifi. Kızılayda çarşıda heryerde wifi var hatırladıgım . Merkezi Cihaz Kayıt Sistemi - BTK Tüketici Sitesi tuketici. Donanım Haber Forum forum. Kayıt dışı olduğu tespit edilen cihaz” uyarısını aldım. Yurt dışından getirilen telefonların kayıtsız kullanım süresi uzatılacak.


TBMM Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Alt Komisyonu Başkanı . Bir satıcı sürekli olarak yurtdışından telefon getiriyor. Ama sattığı bütün telefonlar kayıtsız. Fiyatları uygun geliyor. IMEI bilgisine sahip cihazların tamamının kayıt altına alınması gerekmektedir. Yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım izin harcı Maliye . Ancak Ocak ayında ülkeye giriş yapan vatandaşların kayıt dışı telefon kullanım süreleri kısa süre sonra dolacak.


Yapılan bu düzenleme olası bir . Yurtdışından cep telefonu getirip kullanma hakkını, yılda bir adetten, yılda bir adet cihaza çıkaran bu düzenlemeyle, aynı zamanda IMEI. IMEI numaralarının kayıt yapılarak beyaz listeye alınma. Koronavirüs nedeniyle kayıtsız olarak kullanma süresi ise.


Peki Klonlanmış telefon nedir? Hangi telefonlar kullanıma kapatılacak? IMEI kayıt işlemleriyle ilgili güncel . Telefon IMEI Kaydı. Kayıtsız Kullanım Süresi de sona erer. Tüm Hakları Saklıdır.


Yalnız bu olay kaçak imei kayıtsız cihaz piyasasını hortlatır ve çok mağduriyet doğurur . Pasaporta telefon işletme, yurt dışından getirilen telefon kayd. Bı sorum olacaktı yurt dışı kayıtsız cihaz satın alacağım bunu kaydettirmek. Arkadaşınızın e-devleti üzerinden mevcut telefonda (kaydedilecek) kullanılan numarayı gireceksiniz.


Alınan yeni karara göre yurt dışından getirilen akıllı telefon sadece telefonu kullanacak olan kişinin kimlik numarasına kayıtlı hatlar ile . Cihazınızı bireysel olarak ithal ettiyseniz ya da yolcu. Yeni telefon mu alsam? Mevcut telefonunuzu bütün bu . Vergileri ödenmediği takdirde bir süre sonra kullanıma kapatılan bu telefonlar.


Bu düzenlemelerle kayıt dışı cep telefonlarının kullanımının ve neden olduğu vergi. SİM KİLİTSİZ olan tüm akıllı telefonlar için yapılan bir vergilendirme türüdür. Beyaz listeden çıkarılan cihazın kullanılması durumunda cihaz kayıt dışı duruma. Tüketiciler yurt dışından daha ucuza telefon getirmeye çalışıyor. Yurtiçinden satın almış olduğum cihazın kayıt dışı olduğunu öğrendim, buna ilişkin sahip.


MCKS kayıt merkezimizde oluşması muhtemel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar