27 Nisan 2018 Cuma

Ce sertifika sorgulama

Ana sayfaya geri dön. Karekod veya sertifika numarası ile doğrulama sonucunda elinizdeki sertifika ile web sitesinde görülen bilgileri . Uluslararası anlamda yalnızca belge veren firmanın yetkisi sorgulanabilmektedir. Firmanın akreditasyon geçerliliğini sorgulamak için aşağıdaki bağlantıyı . SERTİFİKA SORGULAMA. Mutlu Müşterilerimizden Bazıları. CE belgelerinin tamamının bulunduğu ve sorgulama ya da doğrulama yapılabilecek bir ortak havuz yoktur.


Ce sertifika sorgulama

Sonra SORGULA linkine tıklayınız. Bizimle iletişime geçin. Cadde No Tepeören Tuzla - İstanbul. Aşağıda yer alan linki kullanarak sertifikanızı sorgulayabilirsiniz.


Akreditasyon Niçin Tercih Edilmelidir? IFC GLOBAL - international first certification. TÜV SÜD Logosu - Güvenlik, kalite ve sürdürülebilirliğinizi taahüt edin. TÜV SÜD markası kalite ve güvenlik ile eşanlamlı olarak . Lütfen sertifika numaranızı girin. Bu hizmet ile, TSE tarafından verilen adet belge tipinden birisini seçerek belgeli firmaları sorgulayabilirsiniz.


Ce sertifika sorgulama

P, S, Ç, P, C, C, P. Belgelendirme ( CE ). NOKSEL ÇELİK BORU SANAYİ A. PORTİSAN PORTATİF ÇELİK İSKELE KALIP SAN VE TİC. Firmaların sertifikalarını sorguladıkları sayfa. Efectis Era Avrasya, Efectis France ve Efectis Nederland sertifikalarına buradan ulaşabilirsiniz. CE işaretleme, yangına tepki ve dayanım.


Asansör muayene randevusu almak için tıklayınız. ISO belge sorgulaması yapmak için öncelikle hizmet veya . Göndereceğiniz bilgilerde. Periyodik Kontroller. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından kurulan . Eğitim ve Personel. CE İşareti ürünün AB.


Kuruluş adının ilk harfi ile sertifika no. Sorgula butonuna basınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar