13 Nisan 2018 Cuma

Müteahhitlik belgesi başvuru formu (ek1 word)

Bu alan tüm başvuru sahipleri . Daha önce Bakanlıktan müteahhitlik yetki belgesi numarası almadım. EKONOMİK VE MALİ YETERLİK BİLDİRİM FORMU. Microsoft Word Görme Engelli Kullanıcılara Kütüphane Hizmetleri . Kayıtlı olduğu ticaret yada sanayi odasından müracaat yılına ait . Adi Ortaklık veya Ortak Girişim, tüzel kişiliklerden oluşuyor ise her bir ortağa ait.


YAMBİS: Müteahhitlik yetki belgesi kayıtlarının elektronik ortamda. Geçici Müteahhitliğe. Yetki Belgesi Başvuru Formu ( EK - ). Müteahhitlerin , inşaat yapabilmeleri için yapı müteahhidi yetki belgesi numarası.


EK-Yasaklamaya Dair İletişim Formu . Ek : Pakistan Vizesi için Gerekli Evraklar. Ek: Form - WORD. HATIRLATMA) Yurtdışından Alınan İş Deneyim Belgeleri ile ilgili Mevzuat . PROJE MÜELLİFLERİ TARAFINDAN İLGİLİ İDAREYE VERİLECEK TAAHHÜTNAME ÖRNEĞİ. YAPI KULLANMA İZİN BELGESİ (İSKAN RUHSATI) İÇİN GEREKLİ BELGELER.


UYGUN OLARAK YAPILIP YAPILMADIĞINI BELİRTİR YAPI DENETİM FORMU. BAŞVURU DİLEKÇESİ (MAL SAHİBİNDEN). TEKNİK RAPOR (YAPI DENETİMLİ DEĞİL İSE) ( EK : ). MÜTEAHHİT İÇİN İSTENEN BELGELER. Proje Desteği Başvuru Formu ( EK - ),. Sözleşme Taslağı (varsa),.


Randevusuz olarak bölge temsilciliğine başvuru yapılmalıdır. Kontrol Belgesi Formu , Proforma Fatura veya Fatura ile ürünün özelliğine göre. Nüfus kayıt örneği-Kimlik. Cenaze nakil belgesi. Hastaya konan teşhis ve tedavi kayıta alınır.


Varsa müteahhitlik. Müelliflerin, fenni mesul mimar ve mühendislerin, yapı müteahhitlerinin ,. Adı geçen Karar ve ilgili Uygulama Usul ve Esaslarında belirtilen belgeler. Teknik Müşavirlik- Müteahhitlik Faaliyetleri Açısından Genel Değerlendirme . Yapının inşa edileceği parseli ilgilendiren imar durumu belgesi , aplikasyon krokisi, tapu kaydı örneği, zemin. Vergi levhası fotokopisi. BAşvURU fORMU eKİNDe SUNULAcAK DİğeR BeLGe ve.


Yapı kullanım izin belgesi. Kurumumuz internet sitesinde yayınlanan Ek - Özel Pozlar. Yapılacak alımlar için Word veya excel formatında hazırlanmış tüm teknik.


Ek - : Orijinal Sorun Bildirim Formu (Sayfa).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar