2 Haziran 2020 Salı

Ticari araç kullanma

Bu araçları kullanan sürücüler SRC belgeli olmalıdır. SRC belgesiz araç kullandığı tespit edilen sürücüye 2TL, araç sahibine 5TL para cezası uygulanır. Birkaç yıl öncesine kadar, ticari araç kullanma safhasında geçerli olan bir takım belgeler, günümüzde kıymetini ve vasfını yitirmişken, bunların yerine, src belgeleri . Src Belgesi olmadan ticari araç kullanan sürücülere ve src belgesi olmayan sürücüye araç teslim eden firmalara ayrı ayrı para cezası uygulanmaktadır. Ticari araç kullanan sürücüleri aldığı Src Src Src Srcbelgelerinde geçerlilik süreleri yaşına kadardır.


B sürücü belgem var.

Ancak ben bu ehliyetim ile ticari araç kullanmak istiyorum. Kullanabilir miyim? Bana net bir bilgi verebilir misiniz?


Ticari araçlar ile gerçek ve tüzel kişilere yolcu ve yük taşıması için çalışma izni. SRC Belgesi, ticari araç kullanıcılarının alması gereken belge türüdür. Bu belgeyi kamyonet, kamyon, panelvan, minibüs, otobüs, çekici vd.


Kamyon ve kamyonet kullanmak için hangi belge gerekir? Araç sahiplerinin değişen amaçlarına ve kullanım şekillerine göre almaları gereken belgeler bulunuyor.

Bir ehliyetiniz var ise ve ticari araç kullanmak. Yani ehliyet tek başına ticari taşıtları kullanmak. Ehliyeti olan herkes ticari araç kullanamaz. Ticari Araç -Hususi Araç Ayrımında Promil Sınırının Belirlenmesi bölümüne geç - Mesela ticari araç kullanan kişinin kanında promilin üzerinde bir . Aralık itibariyle psikoteknik test raporu olmayan araç sahiplerine 885. Ancak şuanda sadece ticari araç kullanan sürücüler bu teste tabiler.


Bu sınırları aşan sürücüler alkollü araç kullanma cezası ile karşı karşıya . Vanınız, kamyonunuz ya da ticari aracınız için doğru yağı seçin. C sınıf sürücü belgesine sahip olan araç sahipleri M, B B, Cve F sınıfı araçları da kullanabiliyor . Büyükşehir Belediyesi tarafından alınması zorunlu olan ticari araç kullanım belgesidir. Yani, ticari olarak tescil edilmiş araç kullanamazlar demek daha doğru. Tüm Hakları Saklıdır.


Trafikte Alkol Sınırı Nedir? Eğer aracı kullanan aracın . Araç trafikten men edilerek çekici ile götürmek şartıyla gün süre verilir. Muayenesiz araç cezası ödeme.


Araç ruhsatında kamyon ya da kamyonet olarak tanımlanan ticari araçların taşıma yapabilmesi için K yetki belgesi alması zorunludur. Bu kampanya 6destekçiye ulaştı .

Engelli raporu ile araç alırken nelere dikkat edilir? H sınıfı ehliyet nasıl.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar