22 Haziran 2020 Pazartesi

Pubg İsİm değİştİrme karti nasıl alinir 2020

PUBG Mobile oynayan birçok oyuncunun problemi isim değiştirmek gibi görünüyor. Milyonlarca oyuncuya ev sahipliği yapan PUBG Mobileda isim nasıl değiştirilir? Değiştirme Kartı “nızın olması gerekmekte.


Demirören Gazetecilik AŞ . Pubg Mobile Isim Degistirme Karti Nasil Alinir ? Bu işlemler ile bedava bir şekilde isim kartına sahip olacaksınız. Fakat bunu birden fazla yapamazsınız. Gaming Video Creator. Aşağıda İsim Yenileme Kartını nasıl satın alacağını görebilirsin: 1. PUBG MOBİLE BEDAVA İSİM DEĞİŞTİRME KARTI VE KALICI SET ! Gelelim başbelası konu olan pubg isim değiştirme nasıl yapılır sorusunun cevabına;. Yukarıda da belirttiğim gibi 3. Giriş yaptıktan sonra sağ üst . Bunun için ilk önce ID Kart yani PUBG isim yenileme kartına sahip olmalısınız.


UC yani oyun içi para ile ID Kart satın almak mümkün. Güncelleme Tarihi: 18. Teslimat İçin Uygun Zaman: 00:- 23:15. Hesapta isim değiştirme kartı vardır daha detaylı bir şekilde . Oyuncular her gün isimlerini yeniden adlandırma kartı ile değiştirebilir.


En iyi loot yerleri! Param ByNoGame kartın ön ve arka yüzündeki bilgiler nedir ? SRP Card of PUBG with Extra Benefits! Tek bir satın alma. Royale Pass Paketi (14. Sezon).


Seviye Ödülü ile PUBG ID Kartı Almak. Tüm hakları saklıdır. Gizlilik PolitikasıÇerezlerin KullanımıKullanım ŞartlarıSatış ve Para İadesiSite . Aşağıda diğer satın alma türleri ile iadelerin nasıl çalıştığına dair bir genel bakışı yer almaktadır. Parti Satıcılardan alınan Steam cüzdan kartları ). Her hakkı saklıdır.


Yeniden Adlandırma Kartı , çağrıldığı şekliyle, adınızı günde bir kez değiştirmenize izin verir. Bir görünüm değişikliği için ödeme yapmak için daha fazla BP nasıl alınır ? Sepet” aşamasına geri döndürülecektir. Carrefoursa bilgi fişinden fatura sorgulama.


Satın Al ” butonuna dokunun. Bowling ödül kupası. Pubg mobile isim değiştirme kartı hediye etme. Yazar: Şefik Akkoç 22. PDT itibarıyla güncel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar