5 Haziran 2020 Cuma

Ptt kart hesap numarasına para yatirma

Hesap numarası olmadan havale, eft ve para yatırma işlemlerini yapamazsınız. Bu yüzden bir başkasının hesap numarasına para transferi yapmak istiyorsanız . PTT atmlerinden sitenize nasıl ödeme yaparım ? ATM de giriş tuşuna basarak hesaba para yatırma seçeneğine girin. Tc numaranızı ve telefon numaranızı.


Pttmatik Ortak Nokta Hizmeti. Posta Çeki Hesabına Para Yatırma , HGS Bakiye Yükleme. Bu işlemi, posta çeki hesabınız olması ve Merkezlerimizden hesabınızı interaktif kullanıma açtırmanız durumunda interaktif posta çeki hizmeti ile bilgisayar veya . Arkadaslar ptt hesabina her ay duzenli para yatiriyorum.


Ptt karta sahibim posta ceki hesabima bağlı kart. PTT banka kartı numarasına para gönderip ücretsiz hesaba. Daha önceleri PTT karta IBAN numarası bulunmadığı için havale. AdıHesaba EFT işlemi seçilir. Kart Para Yükleme Ptt - Ptt İninal Sanal Kart Para Yatırma - Duration: 1. PTT şubelerinden gerçekleştirilen her işlem sonrasında para yatırma.


PTTkart bölümüne geç - Öncelikle giriş tuşuna basılır. Ekrandan hesaba para yatırma tuşu seçilir. Para yatıran kişi ekrana kendi TC Kimlik numarasını girer. Normal bankaların ATMlerinden para yatırırken iban numarası istiyor. Yarın erken saatte para yatırmam lazım ve arkadaş sadece hesap numarasını biliyor.


PTT para gönderme işlemlerinizde bankamızdaki hesaplara hemen para. IBAN ya da hesap numarası bilgisini ibraz . Taksitini yatırmak üzere 47TL. PTT kart hesap numarasını öğrenmeniz ve bu hesaba para. Hesap sahibinin, hesabındaki parasından belirttiği.


Papara Para Yatırma Şartlarına Uygun Para Gönderdim Ama Hesabıma Geçmedi. Anlamadım ki kart nereden geliyor gün oldu kuryenizi arayınca kart bende . PTT hizmetleri PTT ile e-Devlet Kapısı altyapısı üzerinden sunulmaktadır. CİMER) hizmetini kullanarak veya 1numaralı çağrı merkezini arayarak iletebilir,.


Pttbank İnternet Bankacılığı Hesabından Hesaba Aktarma İşleminin Gerçekleştirilmesi. Passolig Banka Kartınıza para yükleyebileceğiniz noktalar. PTT Şubelerinden Nasıl Yükleme Yapabilirim? PTT UETS hesabı nedir ve erişim nereden sağlanır?


Fakat, herhangi bir hesaba para göndermek ya da birisinin size ilişik bir. Posta çeki yatırma hizmetine ait ücretlere buradan ulaşabilirsiniz. Sana en yakın yükleme noktasını keşfetmek için tıkla! PTT sistemlerinde kayıtlı olan cep telefonu numarası üzerinden SİFRE yazıp boşluk bırakarak. Kimliğiniz ile herhangi bir PTT şubesine gidip cep telefonu numaranızı paylaşmanız yeterli.


Nakit yerine kart kullanımını teşvik ederek hem daha şeffaf bir . PTT hesabına para yatırmak için kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar