24 Haziran 2020 Çarşamba

Tekirdağ haber

Tekirdağ haber

Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası, K Belgeleri İndirimi ile ilgili. TL) idari para cezası uygulanacağı açıklandı. Araç sahipleri ePttAVM, HGS Kurumsal, HGS Web ve Mobil Uygulamaları üzerinden PTT ayrıcalığı ile Trafik Cezalarını da zahmetsizce sorgulayabilecekler.


Tekirdağ haber

Diğer renkli olan yetki belgesi ve taşıt belgesi bulundurma zorunluluğu yoktur. K belgesi ceza hangi durumlarda kesilir? Bu sayfada bilgi yok. Yılbaşından sonra 5. Gerçek ve tüzel kişilerde Kbelgelerinde (birim taşıt olmak koşuluyla) tondan tona düşürülmüştür.


DARİ PARA CEZALARI Unvan, Adres, . Aksi takdirde KKBELGESİ olmadan taşımacılık yapanlara ceza uygulanmaktadır. K Yetki Belgesi Yenileme İşlemleri: Süresi dolan Kbelgesinin ve k. Ulaştırma ve Altyapı BakanlığıAraç Yetki Belgesi Sorgulama. Kişi) Araç Plakasına Yazılan Ceza Sorgulama (Gerçek Kişi) Sigortacılık Şikayet Başvuru ve Takip. Kamyon yada kamyonet sahibi olan her firma bu belgeyi almak zorundadır.


Tekirdağ haber

Firma araçlarına, Kbelgesi olmadan trafiğe çıktıklarında ceza kesilmektedir. B C D K, K3: 16TL. F G G H2: 17TL. A C K, M P1: 22TL. K, Kve Ktürü yetki belgelerinde ücret indirimine gidilmiştir.


TL cezası ve belge iptaline kadar giden cezalar uygulanmaktadır. Belgede kayıtlı yaşını dolduran araç. MADDE – (1) Yetki belgesi sahipleri, yetki belgelerinin yenilenmesi için yetki.


Bu belge aynı zamanda . KAMYONETLERE K -CEZASI ERTELENDİ. K Yetki Belgesi : Hususi taşımacılık yapacaklara,. Bu durumda ruhsat sahibi farklı kişi ise aracı kullanan kişinin dışında ruhsat sahibine de ceza kesilebilmektedir ve bu cezalar yaptırımı ağır cezalardır.


K Belgesi Cezası - Merhaba, Öncelikle ticari araç satın alacak herkesin mağdur olabileceği konu ve benim başıma gelen bir sıkıntıyı paylaşmak ve sizlerden . Olmayanlara idari para cezası düzenlenmektedir. Kve Kbelge sahibi şirketlerin Mesleki Yeterlilik Belgesi sahibi birisini istihdam etmeleri . Yolcu Taşımacılığında Kullanılan Yetki belgeleri. Yolcu taşımacılığı yetki belgelerini ve türlerini SRC SRC ÜDY ÜDY ODYve ODYBelgesi eğitimi alan . K BELGESİ KİMLER ALIR? Hususi- Yük Nakli , Ticari-YÜK Nakli ibarelerini taşıyan araçlar şahsi (aile için) kullanım . K Yetki Belgesi : Ticari amaçla eşya taşımacılığı yapacaklara. Ceza Sebebi, Ceza Tutarı, Cezayı Ödeyecek Kişi.


SRC Belgesi alma zorunluluğu , 3TL, Sürücü. SRC Teknik şartlar, Taşıma sözleşmesi . K Belgesi kendi içerisinde K– K– KBelgeleri olmak üzere ayrılan ve Bakanlık tarafından belirlenmiş olan şartları yerine getiren tüzel ve özel.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar