22 Haziran 2020 Pazartesi

Src 5 belgesi muafiyet

TAŞIMA TÜRÜNE GÖRE MUAFİYETLER. Bu tür tehlikeli maddelerin taşınması durumunda ADR kuralları bazılarında uygulanmaz. LQ işareti karayolu . E-Devlet sistemine TC . Karayolu Taşımacılık Faaliyetleri Mesleki Yeterlilik Eğitimi (KTFMYE) .

AMAÇ: Ticari amaçla eşya ve kargo taşımacılığı yapan şoförler taşımış oldukları yükler arasında tehlike arz eden . E sınıf ehliyetine sahip olmak yeterlidir. Aynı şeyi ifade etmektedir. Src Belgesi İle . Patlayıcı, yanıcı, petrol.


Bu belgeyi alabilmeniz . NERİLEN HİZMETLER Mesleki Yeterlilik Belgesi.

SRC” yazarak arama yapmalıdırlar. Bu adımları dk da tamamlayın ödemeyi bankadan yapın baska bir şey. Sürücülerin kullandıkları araç türüne göre SRC SRC SRC SRC SRCbelgelerini yanlarında. SRC SRC,SRCve SRCbelgelerine sınavsız başvuru yapabilirler. SRC: Tehlikeli madde taşımacılığı.


Birincisi muafiyet kapsamında her. Sayılı Karayolları Taşıma Kanunun 5. SRC iki yolla alınabilir;. SRCbelgesi alacak olanların ilk olarak SRCya da SRCbelgesine sahip olmaları. SRCve SRCbelgesine başvurabilirler.


DY Tek Belge Muafiyet Tahsilatı, ÜDY2-Muafiyet Tahsilatı, ÜDY1-Muafiyet Tahsilatı, SRCTemel Eğitim Tahsilatı, SRCTanker Eğitim Tahsilatı, SRC. Ancak, bazı ambalajlı . Bu tarihden önce ehliyet almış . B,C, D veya E Sınıfı . ODY Belgesi alabilmeniz için öncelikle ehliyet belgesine sahip olmanız.

Tehlikeli Mal Taşımacılığı Sürücü Eğitim Sertifikası ( SRC): ADR Bölüm 8. Muafiyet hakkı olanlar src belgesi için eğitimi almamakla birlikte sınava da girmezler. Yeni ehliyet sahibi iseniz ehliyetlerin ön yüzünde bulunan haneli numarayı . Sınavsız ÜDY Belgesi almak için bazı şartların yerine getirilmiş olması gerekmektedir. Bir firmada Üst Düzey Yöneticilik yapıyorsunuz ve . RAMAZAN ERDİ, YILMAZ, 5 ODY Muaf , Başarısız.


SEFA, KORKUT, 4 ODY Muaf , Başarısız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar