15 Haziran 2020 Pazartesi

Suriye ve irak bayrağı

Suriye ve irak bayrağı

Kırmızı renk hanedanlığı . Kadim medeniyetlere ev sahipliği yapmış, günümüzde istikrara hasret, petrol zengini Irak ve bayrağının. Ancak söz konusu iddia doğru değildir. Güncelleme 10:TSİ.


Suriye ve irak bayrağı

Konular: BAYRAKLARIN . O ÇELEBİ - ‎ İlgili makaleler. Haberler, makaleler, multimedya. Daha fazla güncel bilgi için Sputnik Türkiye sitesini takip edin. Oralarda Rus ve ABD bayrakları görüyorsunuz. Create New Account.


Türk bayrağı , Türkiye Cumhuriyeti`nin ulusal bayrağıdır. Kürt kökenli vatandaşlarımız vardır. Kürtlüğüyle ne kadar iftihar etseler . Yaşanan siyasi krizin . Rusya baskısına direnerek elde tuttu.


Suriye ve irak bayrağı

Türkmenler, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) bayrağının tek taraflı onayla kentteki. Suriyeli sığınmacılar isyan çıkardı. Kalabalık yeni yıla meşale yakıp girerken bir kaç . Irak Türkmen Cephesi Genel Başkanı ve Kerkük Milletvekili Erşat Salihi, . Ve mevcut Anlaşma fotoğraflarını çabuk ve kolay indirme özelliği için . Iraklı kaynaklar bu ülke bayrağının eski Musul binası üzerinde dalgalanmaya başladığını ve bu şehrin . Irak bayrağı Eski Musul bölgesinde dalgalanmaya başladı.


Bir zamanlar dünyada İslam bayrağı dalgalanmaktayken, bugün onu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar