7 Mayıs 2019 Salı

Amerikan park çamurluk sİnyalİ montaji

Her marka ve model. Montaj nasıl yapılır? Eliniz bu tarz işlere yatkın ise kolaylıkla montaj yapabilirsiniz. Bu videomda corvet, mini cooper, camaro gibi araçlarda bulunan. Paket içerisinden kullanılacak başlıca malzemeler çıkmaktadır.


Aracınızın orjinal duyuna zarar verilmez montajı far kablosu üzerinden yapılır. Bu sistem bu yüzden sadece ön sinyaller düşünülerek yapıldı ama çamurluk sinyali de eklenebilir. Parklar kapalı iken akım tüketimi sıfırdır. Kompakt tasarımı ile montajı kolaydır.


Soketli yapısı ile . Bağlantı şeması: A- Park -ema. AMERİKAN PARK SİNYAL DEVRESİ - KOLAY MONTAJ. Arkadaşlar parklara ve yan sinyallere amerikan park yaptırmayı düşünüyorum.


Dahili bulunan sigorta ile yüksek güvenirlilik sağlar. KARGO BEDAVA HEMEN KARGO. RÜN MONTAJINI MUTLAKA YEKİN OTO . Modül uygun yere sabitlenir.


Bu modülde aracınızın orjinal sinyal ampulleri kullanılır. AYARLI SİGORTALI AMERİCAN PARK MODÜLÜ FORZA. PAKET İÇERİĞİ : Adet.


Bugun amerikan parklarin montajini bitirdikten sonra camurluk. Derince de tünele yakın. Kendisi montajı yapar. Amerikanpark diye net sitesi var. Yan sinyallerden kastınız çamurluk sinyali galiba.


Bu kabloları bir şekilde aracın iç kısmından farların oradaki park ampüllerinin yanına uzatarak park lambalarına paralel. Instagram post added by hobbygarage. Bagaj alt led kayan snyal ve montaj. Sinyal rengi, berrak. Orjinal ile birebir uyumlu ithal üründür.


Sol (sofor) Tarafıdır. RENAULT 9-SONRADAN ÇAMURLUK SİNYALİ MONTAJI ! Renault broadway ön ve arka çamurluk. Latest SONRADAN ÇAMURLUK SİNYALİ MONTAJI videos, Website has the best.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar