23 Mayıs 2019 Perşembe

Derslerİn gözlenmesİ staj raporu

Yakın çevreden örnekler vererek, çeşitli bilim adamlarının(Galileo,Pisagor) görüşlerini söyleyerek öğrencileri derse güdülemeye çalıştı. Okullardaki uygulama çalışmalarınızla ilgili bir staj dosyası hazırlamanız gerekmektedir. Ekteki dosya içeresinde bulunan dosya başlıkları şunlardır. Böylece öğrenciler üzerindeki ders verimliliğini tespit ederler ve öğrencilerin seviye durumlarını belirlemiş. Okul deneyimi dersine ait hafta hafta staj raporu örnekleridir.


Gözlem raporlarının. Açıklamalar: Bu hafta içinde. Yaptığınız test geliştirme çalışması ile ilgili kısa bir rapor hazırlayınız. ETKNLK RETMENN OKULDA BR GN retmen ders saatinden nce okulda . Sınıfın rehber öğretmenine ve ders öğretmenlerine danışarak, okuldaki bir günlük çalışmalarını incelemek.


Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması derslerinin amacı, öğretmen adaylarının,. ETKİNLİK 6: DERSLERİN GÖZLENMESİ. Yapılan bütün çalışmalar “ staj dosyası” içinde raporlaştırılır ve her hafta yapılan. Bu bölümde öğretmenlik uygulaması. RETMENİN OKULDA BİR GÜNÜNÜN GÖZLEMLENMESİ.


Etkinlik 5: DERSLERİN GÖZLEMLENMESİ. STAJ ) UYGULAMA ESASLARI. Hazırlanan raporlar dersin sorumlu uygulama öğretim elemanı tarafından düzenli olarak her hafta kontrol edilir. Aşağıdaki önerilerden yararlanarak öğretmenin soru sormadaki becerisini gözlemek ve . Bu e-okul sayfasın da öğrencilerin diğer derslerdeki durumları gözlenerek tüm . Eğitim ortamlarını inceleme. Ders dışı etkinliklere katılma.


Uygulama etkinliklerinin tartışılıp değerlendirildiği ders …. Bu staj raporu örneklerini uzun süre önce arkadaşımdan almıştım. Ara rapor ve final raporları uygulamadan sorumlu ders danışmanının belirlediği tarihlerde. Bir çocuğun detaylı olarak gözlenmesi ve gelişim. Staja gidemeyeceğiniz. Yapılan çalışmaları gözden geçirme, rapor hazırlama, rapora son şeklini verme.


LGİLİ DERSİN ÖĞRETİM PROGRAMININ İNCELENMESİ VE RAPOR. Bu ders öğretmen adayının öğretmenlik deneyimini uygulamalı olarak kazanabilmesi için. Buna notlar, raporlar , değerlendirmeler, çizelgeler ya da diğer materyaller de.


Tüm derslerini başararak mezuniyet durumuna gelmiş olup, stajdan başka hiçbir ders yükümlülüğü kalmamış olan öğrenciler, ilgili staj danışmanı onayı ile . Soru sormayı gözlemleme. Okuldaki araç-gereç ve yazılı kaynaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar