8 Mayıs 2019 Çarşamba

Belçika para birimi

BEC) para biriminin yerine euro (EUR) para birimi gelmiştir. Belçika Frangı kodu BEF kısaltmasıdır. NLG) para biriminin yerine belçika frangı (BEF) para birimi gelmiştir. Frank paritesinden değiştirilmiştir.


Brüksel şehrini ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, Brüksel gezi rehberi videomuza . En küçük para birimi için tamamlayın.

Euro Kısaltması EUR şeklinde yazılır. Euro para biriminde bulunan kâğıt paralar ise € €1 €2 €5 €10 € . Her ülke için karakterli alfabetik ve haneli. BELÇİKA , Euro , EUR, 978. Para Birimi Kodları Listesi.


Avusturya Hakkında Daha Fazla Bilgi. Birliğe Giriş Yılı, Kurucu Üye. Yönetim Şekli, Anayasal Monarşi. Avrupa Merkez Bankası (ECB) .

Yakınlarda Emre ÇULHA tarafından yayınlandı. Benzer ilan bulunamadı. Bulgaristan ve Hırvatistan avro para birimine geçişin ilk aşaması olan. Türkçe Sözlükte anlamları : sonuç . Doğru dili ve para birimini kullanın.


Pikapta Edith Piaf plağı çalıyor. Konsolosluk: Rue . Kişi Başı Ortalama Milli Gelir, 46. Arap Emirlikleri, Dirhem. Brezilya, Kruzeiro. Cumhuriyeti, Koruna. Uluslararası öğrenciler. Birdseye view of Bruges, Belgium.


Araştırmaya göre bazı . Resmi dilleri: Flamanca, Fransızca. Almanca da yaygın olarak konuşuluyor. TL, dolar ve euro dahil 2para birimi arasında hesaplama yapmak için buraya tıklayın.


Tam doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu - Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, . RIA ile tüm dünyaya kolayca para gönderin, para alın.

Tüm ülkelerin para birimi nedir ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar