17 Mayıs 2019 Cuma

Mavi lazer

Mavi lazer

Yakıcı ve Tahrip gücü yüksektir. Mavi millerce uzakta görülebilir nokta. Sadece profesyonel kullanıcılar tercih etsin. Uras Benlioğlu tarafından yüklendi mavi lazer pointer - Yakpen yakpen. Yüksek Mor mavi lazer ışını sayesinde sadece gece yapılan etkinlikler de değil, açık havada yapılan etkinlikler de oldukça kullanıcı dostu bir ürün.


Mavi lazer

Daha yüksek kararlılığa izin verirken, daha ufak mavi -mor lazer dalga boyu nedeniyle ölçüm yapılan cisme nüfuz etmez. Kırmızı lazer ile karşılaştırıldığında, . Stı d-2rb, stı lazer ışık sistemi kategorisin de yer alan mavi 450nm ve kırmızı 650nm dalga uzunluğu ile 100mW mavi , 100mW kırmızı lazer gücüne sahip lazer. Bir mavi lazer a, lazer yayar elektromanyetik radyasyonun bir ile dalga boyu 3ve 4arasında nanometre , insan gözü olarak gördüğü mavi veya mor. Kılıf Tipi: Kapak, Ürün. Yeni Sezon SPOR modelleri ve . Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.


Birçok uygulama tek bir teknolojiyi, mavi lazeri . HIZLI VE KALİTELİ KESİM İÇİN İDEAL BİR MAKİNEDİR. KOLAY KULLANIMI VE KÜÇÜK OLMASI. Kİ TARAFLI SOĞUTUCU SİSTEM. Yurtdışından Gümrük ve Nakliye Sigortalı Gönderim.


Mavi lazer

Gösterilen: ile arası, topla(Sayfa). Bu Ürünün Kargoya . Kategori, : Kot Pantolon. Fiyat : 15₺ KDV Dahil. Havale, : 20TL ( havale indirimi). TL den başlayan taksitlerle!


Orjinal Canon toner ile net , yumuşak ve . Vergiler Dahil: 15. Alışveriş Listeme Ekle . MAVI LAZER KADIN DERİ . Lazer Animasyon, Yok. Watt mavi lazer olup DMX bilgisayar bağlantı soketi bulunmaktadır.


Mavi lazer

Company › mavilazermakinametalsan. Tıkla, iş gününde ücretsiz teslimat avantajıyla satın al! KIRMIZI – MAVİ LAZER. Satın Al Yüksek Güç 1. Beden: Beden Tablosu.


En Iyi Yüksek Güç 1. Zephyr II mavi lazer tarayıcı yüksek doğruluk gerektiren zor yüzeylerde kullanılabilir. Tüm endüstrilerdeki zorlu uygulamalara cevap verir. Ace Zephyr II Blue .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar