10 Mayıs 2019 Cuma

Ataba at7012 akü şarj adaptör fiyatları

Pil Tipleri : Şarj edebileceği akü kapsiteleri 12V aküler için A-1A arasındadır. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Fiyat Düşünce Haber Ver. Edebileceği Pil Tipleri, Şarj edebileceği akü kapsiteleri 12V aküler için Amper - 1Amper arasında dır. Kargo Ücreti, : Kargo alıcıya aittir.


Sepette indirimli fiyat. Oranı : İndirim. Bu ürünü indirimli alabileceğiniz stok kalmıştır. Kredi Kartı ile Tek. Notebook bataryalarından endüstriyel pillere, pil şarj cihazlarından kamera . ALPA Matkap şarz Adaptörü Volt ac Amper.


E-bültenimize kayıt olun! Bu akü şarj cihazı 12V kurşun asit aküleri şarj etmek için dizayn edilmiştir. Kullanılmadığında adaptörü elektrik bağlantısından çıkartınız.


Açıklama Belirtilmemiş. Ataba AT-6Şarjlı Süpürge Adaptörü 5. AKÜ ŞARJ CİHAZI Enter site. Stok Bilgisi Sorunuz. Takip Listesi Ekle. Akü bitme derdine son!


Arkadaşlar Merhaba, Karavanımın aküsünü şarj etmek için akü şarj cihazına. BlackDecker BDV0aldım işimi fazlasıyla görüyor fiyatının çok üstünde bir ürün . Yapacağınız alışverişlerde sepette anında indirim ve ücretsiz kargo fırsatları sizi bekliyor. Aküyü alıp evde şarj edip öyle taktım arabaya ama zaman gelir.


Ben de 12V 1A adaptörü 72A akünün uçlarına bağlayıp saat bekletiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar