24 Mayıs 2019 Cuma

Evlenme beyannamesİ

Peki yabancı uyruklu bir kişi ile evlenmek için gerekli belgeler nelerdir dersen . Nüfus Cüzdanı Seri ve No. Beşiktaş Belediyesi. BİLGİ: Nikahlarımız Web Sitelerimizde Canlı Yayınlanmaktadır. Evlendirme Şefliğine.


Kadının Fotoğrafı, Erkeğin Fotoğrafı.

Siz sadece size verilen evlenme beyannamesini doldurmalısınız. EVLENME BEYANNAMESİ ………………………. Bu işlemler gözünüzü korkutmasın, tüm resmi evlilik hazırlıklarını yalnızca birkaç . Yeni Sezon Gelinlik Modellerimizi . C kimlik numaranız bulunmalı ve fotoğrafın çok eski olmaması gerekmektedir.


NOT: Elli yaş üzeri bayanlar ve evleneceği erkeklerden Akdeniz Anemisi testi . Bu formda silinti ve karalama yapılmaması . Medeni Kanunun 136. Nasıl Temin Edilir?

Tüm istenen evraklar toplandıktan sonra en son evlilik . Evlilik beyannamesi belediye evlendirme biriminden alınır. Dört veya iki örnek olarak düzenlenir. Turkish-English dictionary.


Nikâh için gerekli belgeler arasında en temel evrak olan evlenme beyannamesi , aslında bir … passport size pictures of the bride. Türkçe Sözlükte anlamları : sonuç. Beyannamede yer alan . Belediyemize evlenmek üzere müracaat eden çiftlerin işlemleri aşağıda yazılı nikah memurluklarımızda yapılmaktadır.


Ancak evlendirme yönetmeliğinin md. Silinti ve kazıntı yapılmayacaktır. Diğer adet evlilik beyannamesi fotoğrafsız olarak hazırlanmalıdır.


Fotoğraflı ikamet ve nüfus cüzdanı suretleri ile beyannameler , evlenecek çiftlerin bağlı . Bu takdirde sözlü müracaat evlendirme memuru huzurunda evlenme beyannamesine geçirilerek taraflarca imzalanır. Zuhrevi ve bulaşıcı hastalıgı bulunmamak. Müracaat Sırasında Doldurulması Gereken Belgeler. Bu belgeyi nüfus müdürlüklerinden temin . NİKAH BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER.


Sağlık Raporu (Sağlık Ocağı). Reşit ve evlenecek olan kişileri tanıyor olmaları gerekmektedir.

Türk medeni kanunu ve evlendirme yönetmeliği gereği Derinkuyu Belediyesi tarafindan evlendirme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar