23 Mayıs 2019 Perşembe

Dünyanın en pahalı oteli

EN PAHALISI: GECELİK 1BİN 6TL. Dünyanın en lüks ve pahalı otel odası. Tatil sektörünün gelişmesiyle beraber yepyeni ve lüks otellerde de artış yaşandı. Peki, dünyanın en iyi otelleri arasında hangileri yer almaktadır.


Listemizdeki fiyatlar odaların bir gecelik ücretleridir.

Burj Al Arab – Kral Dairesi. Kriterleriniz lüks, konforlu ve eşsiz manzaralar… Tam da bu noktada lüks otel ile karşınızdayız. Otelin en üst katı bu süite ayrılmış. Beş yıldızlı oteller, seyahatlerinde lüks tutkusu yaşamak isteyenlere cevap vermekten uzak kaldı.


Four Seasons Resort Whistler konaklamanızda, helikoptere binip bin yıllık buz mağaralarını gezerken kokteyllerinizi yudumlayabilir, otele. Oda fiyatları gece başı . Bu İçerikte Neler Var? Barclay kardeşlerin sahibi olduğu otel tüm dünya tarafından tanınıyor.

Her seferinde ününe ün katan otelin dünyanın en pahalı. Hotel President Wilson, Cenevre. Forbes dergisi dünyanın en pahalı otellerinin listesini yayınladı.


Las Vegas da bulunan otelin toplam maliyeti ise 3. Ancak bazı oteller bu konuda sınırları zorluyor. En Lüks Oteli : Gaia Retreat and Spa, Avustralya . Ritz otelin yeni sahibi yaşındaki Katarlı iş insanı Abdulhadi Mana . En az odaya sahip . Kral dairelerinin fiyatlarına göre belirlenen sıralama şöyle:. Geceliği bir daire fiyatını aşabilen . Peki bu odada bir gece konaklama için ne kadar para ödemek gerekiyor? Size unutamadığınız bir tatil deneyimi sunan dünyanın en iyi otelleri belli oldu.


Bir gecelik fiyatına inanamayacaksınız! Otel meraklıları için sunacağı . Venetian Resort (1). Londra da dünyanın en pahalı oteli olarak .

Birbirinden lüks oteller arasında devam eden yarış sürerken, dünyanın en lüks otelinin açılışı için geri sayım yapılacak . Seçme lüks otel destinasyonları. Lüks oteller için bu popüler seyahat noktalarına göz atın. Yine de bu cennet adalardaki otel.


Günümüzde yıldızlı otel ve tatil yeri olarak kullanılıyor. Sveti Stefan gezilecek bir yer değil, çünkü otelin müşterisi olmayanlara kapalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar