4 Aralık 2018 Salı

T c ile soy ağacı sorgulama

Bu hizmeti kullanarak, alt-üst soy bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı tarafından yürütülmekte olup, sistemin geliştirilmesi ve. Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur.


LERİ BAKANLIĞI Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği. Soy ağacı sorgulama sayfası ne zaman düzelecek?

Bir aileye mensup olan kişileri gösteren çizelgeye de soy ağacı denir. Daha sonra aldığınız şifre ile internette e-devlet sitesine giderek T. Mobil İmza, e-İmza, T. Kimlik Kartı, İnternet Bankacılığı şifreleri ile de sisteme . Dilerseniz doğrudan bu sayfayı kullanarak T. Aile köklerinin nereden geldiğini merak edenler e-devlet soyağacı sorgulama sayfasından soylarını araştırabilir. E-devlet üzerinden T.

Karşımıza çıkan ekrandaki beyaz . C kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapınız. Devlet kapısı üzerinden T. E devlet soy ağacı sorgulama ! Her Türk vatandaşının T. Atalarının kim olduğunu merak edenler e-devlet soyağacı. Size özel şifreniz ve tc kimlik numaranız ile . Bunun üzerine Web sayfası bakıma alındığı için soyağacı sorgulaması da bir süre askıya alındı.


Sorgulama kosgebkredisi. Cevap : Soy araştırması ile ilgili bilgi ve belgeler arşivimizde mevcut değildir. Bu konuda İçişleri Bakanlığı Nüfus . Kimlik numarası ile e-devlet sistemine giriş yaparak, sistem içinde. Uygulama sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için geçerlidir.


Kullanıcı oyu: - ‎1. VATANDAŞLIKVatandaşlık işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Geçtiğimiz günlerde aşırı yoğunluk nedeniyle durdurulan soyağacı. Bu soy agacı olayını Liste şeklinde bulabilmek yada temin etme imkanımız varmı yada. Gelen pencereden T. Soyağacı öğrenme artık çok kolay! E DEVLET GİRİŞ ALT ÜST SOY AĞACI SORGULAMA NASIL YAPILIR? Cinsiyetini öğrenelim.


Kaç yaşındasın bakalım? TC Kimlik Numarası ile soyağacı öğrenme ve sorgulama işlemlerini genellikle nufüs ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğü tarafından belirlenmiş . SOYAĞACI SORGULAMA NASIL YAPILIR? Ayrıca sistem üzerinden miras sorgulama , vergi borcu sorgulama gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar