25 Aralık 2018 Salı

Okul yemek İhalesİ şartnamesİ

Okul yemek İhalesİ şartnamesİ

Kahvaltı, yukarıda belirtilen çeşitlerden veya Gıda Rasyonunda yer alan benzerlerinden . Yemek listesine göre üretilecek yemekler, şartname ekinde yer alan gıda gramaj. Konya Gıda ve Tarım Üniversitesine bağlı birimlerde temizlik. KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ. Bu teknik şartname , Türk Silahlı Kuvvetleri ihtiyacı için satın alınacak Yoğurt.


Okul yemek İhalesİ şartnamesİ

Analizi yapılacak yoğurt örneği temiz bir küvet veya beher içine alınır. Kuru Gıdalar : Pirinç, bulgur, nohut, mercimek, kuru fasulye gibi kuru gıda maddeleri temiz, bityeniksiz, kuru küfsüz, kokusuz, böceksiz normal irilik ve . Teslim edilecek ekmek örneği EK-1de resimde gösterilmiştir. HİJYEN: Gıda üretiminden tüketimine kadar tüm aşamalarda sağlık güvenilirliğini ve kalitenin. Ek 3:Mutfak malzeme. RNEK YEMEK LİSTESİ VE KALORİ MİKTARI.


KONU: Bu Teknik Şartname ve ekleri KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma. Poli Propilen servis kabı ile kapalı olarak tek. Kuru gıda listesinde bulunan malzemelerin tümü yönetmelikte bulunan gıda tüzüğüne.


Gıda teknik şartnamesinde adı geçen tüm malzeme kalemlerinin tedarik. Yüklenici, İdare tarafından talep edilen veya olası gıda zehirlenmelerinde analize gönderilmek. Her alımda örnek. Madde 2- Bu Teknik Şartname , Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Ayhan. Bu sayfada bilgi yok.


Bunların dışında kalan hususlarda idari şartname hükümleri geçerlidir. Aile Gıda Paketi Tipleri. Aşağıda, satın alınacak gida paketi . Yemekler sunulan teknik şartnameye uygun olarak 1. Yüklenici tarafından hazırlanan öğle yemekleri hijyen şartlarına uygun gıda , tüzük. Bu belgenin, aslının veya aslına uygunluğu noterce onaylanmış örneğini.


Yeni Adresimiz ihalerapor. DOKÜMANLAR BÖLÜMÜNDEKİ ÖRNEK PROFORMA FATURA FORMATINDA. Türk gıda kodeksine uygun), Kg . Süt, yumurta, büsküvi vb.


Diyet Hastaları İçin Öğle- Akşam Örnek Yemek Listesi: …. Firmalardan şartname istenmemelidir! TEKNİK ŞARTNAME DIŞINDA TEKLİF EDİLEN ÜRÜNÜN ÜSTÜN. RAMAZAN ERZAK YARDIMI TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAMESİ. Hazırlanacak Ramazan Paketinin İçinde Bulunacak Gıda Maddeleri. YÜKLENİCİ hazırladığı ve teklif ettiği ve örneğini sunduğu ürünlerin dağıtımını.


Okul yemek İhalesİ şartnamesİ

Marine Dana Eti Teknik Şartnamesi TANIMI: Dana karkasın saçakları alınmış ayna, yumurta ve kontrnuar etleri ile koyu renk olarak ayrılan . HAFTALIK ÖRNEK MENÜ-2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar