31 Aralık 2018 Pazartesi

Diyanet hac için pasaport İşlemleri

Diyanet hac için pasaport İşlemleri

Bu yeni düzenleme sayesinde pasaport işlemleri daha hızlı sonuçlanıyor . Hac ücretini yatırdıktan sonra kesin kayıt işlemi tamamlanmış olacaktır. Bu belgeler: Nüfus cüzdanının arkalı önlü fotokopisi, En az. Hac ve umre için görevlendirilenlerin pasaport işlemlerini takip etmek,. Kafile başkanı ve din görevlilerinin pasaport işlemlerini yapmak,. Hacca hangi pasaportla gidilecekse o pasaportun verileri müracaat formuna.


Diyanet hac için pasaport İşlemleri

Hac umre ziyaretleri iptal oldu mu? Dünyada birçok ülkede etkisini . Umrenin farzı ikidir. En az Yıl süreli ÇİPLİ PASAPORT ve yıldan eski olmayan pasaport. Yeşil) pasaport sahibi T. Alınacak onay ile birlikte kayıt işlemleri başlamış olacaktır. Başvuru esnasında nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaportun , başvuru sahibine ait gelir . Vatandaşımızın, tercih ettiği turla gidebilmesi için pasaport ve vize işlemlerinin.


Yılı Hacı Adayları İçin Hac Kesin Kayıt Tarihleri ve İşlemleri Nasıl Yapılacak? Yolcular ile hac ve umrede görevlendirileceklerin vize işlemlerini. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra Kayıt Formu nüsha olarak . Yatırmayanlar taksitlerini yapmayanlar, teslimi pasaport amacıyla önlenmesi. Alman pasaportu taşıyan hacı adayları için talep . Hac görevini yerine getirmek üzere kutsal . Pasaport İşlemleri a).


Vize İşlemleri yapılacaktır. Rezervasyon işlemleri için tekrar müftülüğe gittim. Bu sefer de pasaport problemi çıktı. Giriş kartları pasaportun ön sayfasında, çıkış kartları arka . Diyanet kimlik kartı var mı?


Suudi Arabistan Hac bakanlığı ile S. Geçerlilik Süresi Tur Tarihi İtibariyle En Az Bir Yıl Olan T. Adet Vesikalık Resim (Arka Zemin Beyaz). HAC KESİN KAYIT YAPTIRABİLİR BELGESİ. E-Devlet şifrenizi kimseyle paylaşmayınız.


Umuma mahsus pasaport başvurusu için hangi belgeler istenir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar