27 Aralık 2018 Perşembe

Naylon anlamı

Naylon anlamı

Temel maddesi poliamit reçinesi olan, birçok giyim ve ev eşyasıyapımına yarayan, sert, dayanıklıve esnek demektir. TDK sözlükteki anlamı nedir? Zıt ve eş anlamlıları nelerdir?


Naylon kelimesi ne anlama gelir? Kelime Kökeni : İngilizce. Dayanıklı ve esnek döküm maddesi. Telaffuz Sözlüğü, kelimelerin telaffuz ve vurgularını içeren tematik bir sözlüktür.


Türkçe - İngilizce. Bu sözlükte, radyo. Ayrıca nylons kelimesinin isim, fiil ve diğer anlamları neler, nylons kelimesi kökeni ve nerede kullanılır detaylı olarak öğrenebilirsiniz.


Faturası olmayan bir mal için alıcıya verilen veya birini harcama yapmış gibi göstermek amacıyla yasa dışı olarak . Günlük hayatta sık sık kullanılan kelimelerin bir çoğu genellikle yanlış telaffuz edilebiliyor. Peki, naylon nasıl . Deniz sailor bilezik. Noir, gümüş, altın, gül altın, bronz. Bilezik Anlamı Tanıtım, Promosyon Çapa Bilezik Anlamı Online. BAYRAK çeşitleri flama bayrak ürünleri,türk bayrağı, . Orijinal metin, Anlam.


Düzme, düzmece, sahte. Sözcüklerin cümle, dize veya deyim içine . Eziyettir, selametin için çalis dediler. Deyimin gerçek anlamı kişinin bahsi geçen kumaşları dokumadığını anlatmaktaymış.


Geç saatlere kadar çöpten toplayacakları demirleri, şişeleri, naylonları nasıl satacaklarını konuştular. Mecaz olarak, düzmece, sahte anlamı. En düşük: ₺23. Turkish-English dictionary en. Vikipedi, özgür ansiklopedi.


Unlock your family history in the largest database of last names. Hayatın Anlamı Nedir? Fatura ve naylon fatura nedir sorularının . Ya da kadının yoğun aşkının farkında olup, bundan cinsel, duygusal ve maddi anlamda faydalanan, kan emici ve çok daha tehlikeli türleri de vahşi şehir . Rüyada pembe naylon terlik giymek. Gelin numaraların ne anlama geldiğine ve nerelerde kullanıldığına bakalım. PET veya PETE polietilen anlamına gelir.


Gerçek bir işlem veya durum olmadığı halde bunlar varmış gibi düzenlenen sahte fatura. Kare, çengel ve kelime avı gibi bulmacalarda eş anlamlı kelimelerin manaları sıklıkla soruluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar