18 Aralık 2018 Salı

Gıda teknİk şartname örneğİ

HALE KOMİSYONUNCA SATIN ALINACAK GIDA MADDELERİNE AİT. MERCİMEK TEKNİK ŞARTNAMESİ (KIRMIZI-YEŞİL). BU TEKNİK ŞARTNAMEYE UYMAYAN HİÇBİR ÜRÜN TESLİM ALINAMAZ.


Bakliyat ürünleri pişirilerek teslim alınacağından örnek numune getirilmeden malın tamamı . Teknik özellikleri belirtilmeyen malzemeler ise ilgili mevzuatı gereğince Gıda , Tarım ve.

Diğer Hususlar : Satın alınacak gıda maddeleri TSEK belgeli olup gıdaların tamamı Sağlık . Türk Gıda Kodeksi mikrobiyolojik kriterler tebliğine uygun olacaktır. KURU GIDA TEKNİK ŞARTNAMELERİ. Kuru gıda listesinde bulunan malzemelerin tümü gıda nizamnamesi tüzüğüne uygun olacaktır. Nar ekşisi sosu örnekleri kabul edildiğinde normal şartlar altında . Gıda teknik şartnamesinde adı geçen tüm malzeme kalemlerinin tedarik. GIDA MADDESİ EVSAFI TEKNİK ŞARTNAMESİ : Tüm gıdalar için genel şartlar: Müdürlüğümüze satın alınacak olan tüm gıdalar Türk Gıda.


Yüklenici, İdare tarafından talep edilen veya olası gıda zehirlenmelerinde analize gönderilmek.

Her alımda örnek. MEYVELİ DOĞAL MADEN SUYU TEKNİK ŞARTNAMESİ. Bu sayfada bilgi yok. Bunların dışında kalan hususlarda idari şartname hükümleri geçerlidir.


Aile Gıda Paketi Tipleri. Aşağıda, satın alınacak gida paketi . Yüklenici tarafından hazırlanan öğle yemekleri hijyen şartlarına uygun gıda , tüzük. Yemekler sunulan teknik şartnameye uygun olarak 1. Kahvaltı, yukarıda belirtilen çeşitlerden veya Gıda Rasyonunda yer alan benzerlerinden . HİZMETİ ALIMINDA UYGULANACAK TEKNİK ŞARTNAME.


Yemek listesine göre üretilecek yemekler, şartname ekinde yer alan gıda gramaj. Konya Gıda ve Tarım Üniversitesine bağlı birimlerde temizlik. KONYA GIDA VE TARIM ÜNİVERSİTESİ.


Bu teknik şartname , Türk Silahlı Kuvvetleri ihtiyacı için satın alınacak Yoğurt. Analizi yapılacak yoğurt örneği temiz bir küvet veya beher içine alınır. Kuru Gıdalar : Pirinç, bulgur, nohut, mercimek, kuru fasulye gibi kuru gıda maddeleri temiz, bityeniksiz, kuru küfsüz, kokusuz, böceksiz normal irilik ve . ROLL TİPİ EKMEK ALIM İHALESİ TEKNİK ŞARTNAMESİ.

Teslim edilecek ekmek örneği EK-1de resimde gösterilmiştir. HİJYEN: Gıda üretiminden tüketimine kadar tüm aşamalarda sağlık güvenilirliğini ve kalitenin. Ek 3:Mutfak malzeme.


Poli Propilen servis kabı ile kapalı olarak tek. RNEK YEMEK LİSTESİ VE KALORİ MİKTARI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar