24 Aralık 2018 Pazartesi

Konsolosluk randevu

Konsolosluk Çağrı Merkezi gün saat. E-pasaport randevumu nasıl alırım? PASAPORTPasaport işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi . NOTERLİK Noter işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi . PASAPORT Pasaport işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi . DOĞUM Doğum işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi .

KOVİD-SALGINI NEDENİYLE ALINAN TEDBİRLER VE KONSOLOSLUK. Yurtdışındaki Türk konsolosluklarından randevu alma ve e konsolosluk randevu sorgulama işlemleri. Randevu almadan önce lütfen. Eğer evraklarınız arasında eksiklik . Elçilik ile irtibata geçildikten ve randevu. Bulgaristan Vizesi almak için günlerce sırada beklemeden hızlı ve kolay şekilde randevu ve vizenizi alın.


Vize randevusu için dış hizmet sağlayıcısı VFS Global websayfasını . Başvuru Numaranızı Giriniz. Adres: Paris Caddesi No: Kavaklıdere - ANKARA.

Her ziyaretçinin başvuracağı kuruma doğru belirtilmiş soruyla kendi şahsi randevu kaydı olmadır. Belirlenmiş kabul saati, sadece bir başvuru sahibinin ve . Ancak, kişinin gelmesi gerekiyorsa, (yaşam sertifikası, tasdik, pasaport, kimlik kartı aktivasyonu v.s.), konsolosluk biriminden önceden bir randevu talep . Ankara, Bolu, Çankırı, Eskişehir,. Büyükelçiliğinin Vize Bölümüne doğrudan . En yakın vize başvuru merkezine bir randevu alın.


Yurtdışında yaşayan Türk vatandaşları artık bir çok konsolosluk işlemini randevu sistemiyle gerçekleştiriyor. Yukarıda yer alan haritada. Bugünden itibaren konsolosluk işlemleri için online randevu almanız. Farklı pasaportların ücret bilgisi için lütfen konsolosluğu arayın.


Ekspres vize uygulaması ile daha kısa bir sürede vize randevusu. Başkonsolosluktan onay aldıktan sonra online randevu alabilirsiniz. Istanbul, hollanda vize, hollanda konsolosluk ankara, randevu. Ulusal randevu sadece İDATA tarafından verilmektedir. ERKEN TARİHE RANDEVU TALEBİ İÇİN KONSOLOSLUK VE ELÇİLİKLERE E- MAİL GÖNDERİLMELİDİR.


STANBUL KONSOLOSLUK E-MAIL ADRESİ : . Tüm konsolosluk hizmetleri ( konsolosluk yardımı vermek ve belge vermek hariç) ve vize başvurularını kabul etmek . NOT: Vize müracaatı randevu usulüne göre alınmaktadır.

Yüksek Komiserliği. Hindistan Vize başvuruları, konsolosluk bölümü tarafından randevu sistemi ile kabul edilmektedir. Artık tüm konsolosluk işlemleri için randevü gerekiyor.


Askerlik, ve Vize işlemleri halihazırda internet üzerinden randevuyla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar