21 Aralık 2018 Cuma

Adres patent sorgulama

Adres patent sorgulama

Buluş sahibinin buluş konusu ürünü veya usulü, belirli bir süre üretme, kullanma veya satma yetkisini veren belgedir. Elektronik İmzalı Evrak Sorgulama. Keyboard Shortcuts. Deprem riski sorgulama açıldı!


Adres patent sorgulama

Merkezefendi - Anıthan İş Mrk. ADRES PATENT DENİZLİ ŞUBESİ - ADRES PATENT MARKA VE FİKRİ HAKLAR DANIŞMANLIK LTD. Patent , isim tescili, marka tescili, tasarım, tescil, adres patent.


Dünyanın biroldukça ülkesinden profesyonel ziyaretçileri ağırlayacak olan MÜSİAD Expo, bu yıl toplam holde . Tescil edilecek marka ile aynı yada ayırt edilemeyecek derecede benzer olan bir markayı araştırma, sorgulama ve değerlendirme işlemi . Buluş konusu ürünleriniz ve pazarlama haklarınız koruma altında mı? Kurum Kararlarına İtiraz. Belge sorgulama , Standart sorgulama , Deney ücreti sorgulama. Mali İşlem ,Takip ve Sorgulama İşlemleri. TSE Belgeli Firmalar Sorgulama.


Adres patent sorgulama

Detaylı bilgi için lütfen marka uzmanlarımızla görüşün. KOBİ Araştırma ve Danışmanlık. Yargıtay Dosya Sorgulama , İnceleme Süreleri! Adres: Çaybaşı Mah. Gerçek kişi kayıtları için Ticaret Ünvanı alanını kullanınız.


Cadde Patent ofisi marka, patent , faydalı model ve tasarım tescili hizmetleri sunar. Online ve cretsiz marka sorgulama yapn. Güneydoğu Asya´da Fikri Mülkiyet . Patentli teknolojilerimiz, sürekli olarak en iyi global Fikri Mülkiyet patent sahipleri listesinde olmamızı . Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.


Alan adı sorgulamasını birçok internet sitesinden sorgulayabilirsiniz. TRABZON TİCARET VE SANAYİ ODASI. Bu sorgulama ile taşınmazın son zemin tipi sorgulanabilecek. Marka Uzmanlarımızdan. Semih Bektaş, Makine Müh.


TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU. SINAİ MÜLKİYET UZMAN . Belirli bir ağa bağlı cihazların birbirini tanımak, birbirleriyle. Rehberde sadece alan adı ile sorgulama yapılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar