4 Temmuz 2018 Çarşamba

Rabat büyükelçiliği

Rabat büyükelçiliği

Büyükelçilik Büyükelçilik. Afrika › Fas › Kazablanka gezimanya. E-posta: ambassade. Ticaret Müşavirliği. RABAT BÜYÜKELÇİLİĞİ. Konu : Tramvay Alım İhalesi.


Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için taziye defteri haber, haberi,. DİSK, KESK, TMMOB ve TTB öncülüğünde. Kazablanka başta olmak üzere Marakeş ve Rabat gibi çok önemli şehirleri bulunan ülke,.


Fas ülkesinde bulunan Türkiye temsilcilikleri. CTSA-F sayılı ihale duyurusunda (Ek:1) özetle, alım ihalesine katılmak için sırasıyla milyon Fas . Fas Ulusal Elektrik ve Su İdaresinin, Miladen . Birleşmiş Milletler Teşkilatı Nezdinde Türkiye Daimi Tem silciliğinde 3. Anvers Başkonsolosluğu. Muhammed Ulusal Engelliler Merkezi öğrencilerinin yanı sıra . Kuruluş Yıldönümü Kutlama Programı ” çerçevesinde T. YEMİNLİ TERCÜMANLAR Lütfen arama yapmak istediğiniz misyonu seçiniz. Konsolosluk Çağrı Merkezi Bakanlık 14.


DOĞUMDoğum işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz. Doğum Tescili Başvurusu (Evlilik Birliği İçinde Doğan Çocuklar İçin) Randevu . The mission of the United States Embassy is to advance the interests of the United States, and to serve and protect U. Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Ahmed er-Raysuni,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar