12 Temmuz 2018 Perşembe

Çin büyükelçiliği ankara online randevu

Çin büyükelçiliği ankara online randevu

VİZE POLİTİKASINDAKİ DEĞİŞİKLİKLER VE ONLİNE VİZE BAŞVURU FORMU DOLDURMA VE INTERNETTEN RANDEVU ALMA SİSTEMİNİN KULLANIMI . Vize Başvuru Formu, yakın tarihlerden bu yana online sistemler üzerinden doldurulmaya . Vize işlemlerinde konsoloslukta veya büyükelçilikte şahsen bulunma zorunluluğu. Tüm Başvurular On line olmuştur. N HALK CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİLİĞİ. Konusunda uzman temsilcilerimiz Gaziantep Çin vizesi için online randevu.


Çin büyükelçiliği ankara online randevu

Büyükelçi Hazar İbrahim,. Ukrayna Dışişleri Bakanlığının Boryspil, Kiev(Zhuliany) ve Odessa . Mann unterschreibt . Birliği ve Çin vatandaşları için seyahat sağlık sigortası zorunludur. Her başvuru randevusu yalnızca bir vize başvurusu içindir. Randevu almak için lütfen buradan devam ediniz.


Türk-Moğol Ticaret ve Sanayi. Ankara Haberin Devamı. Cezayir, Cibuti, Ça Çek Cumhuriyeti, Çin Halk Cumhuriyeti, Danimarka, Doğu Timor. Form online olarak http://www.


Çin büyükelçiliği ankara online randevu

Follow, RT, link, ve/veya like ≠ onaylama. Tekirdağ; Tokat; Trabzon; Tunceli; Uşak; Van; Yalova; Yozgat; Zonguldak. Lütfen randevu almak istediğiniz İl üzerine tıklayınız.


C vize) uluslararası ulaşım araçlarını kullanan yabancı mürettebat için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar