19 Temmuz 2018 Perşembe

Sempozyum katılım belgesi örnekleri

Katılım Belgesi örneği , taslağı, şablonu indir. Sürükle-bırak yöntemi ile örnekleri kişiselleştirin ya da sıfırdan başlayın! Sertifika Şablonu – Değiştirilebilir.


Tamamı değiştirilebilir … Word dosyasını indirip, üzerindeki yazıları. SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ SUNUMLAR VE KATILIM BELGESİ ÖRNEĞİ.

AddThis Sharing Buttons. Katilim Belgesi Islam, Faaliyetler, Eğitim, Çocuk, Öğrenme. Makalenin kaynağı: cocukveislam. Katılımcıların sempozyumun ismi ile bildiri ismi, bildiri numarası ve yazar. Yabancı katılımcılar için:.


Kongreye katılmayan yazar(lar)a katılım belgesi verilmez. Akademik görevi olan bütün öğrenciler tam katılım ücreti ödeyeceklerdir.

Sunum Örneği (lütfen dikkat, kağıt boyutu Aolacak). Telif Bildirimi: Telif bildirimini için . Tahakkuk birimini teslim edilmelidir. Not: Görev dönüşü: uçak biletleri ve çekin kartları, pasaportun ilgili sayfalarının örnekleri , yapılan masrafların belgeleri ve toplantı katılım . Sunumu yapılmayan bildirilere katılım belgesi verilmez.


Sözlü bildiriye ait katılım belgesi , yazarlardan herhangi birine ait olabilir . Bildiri tam metni ( vb. belgeler eklenecektir). Rektörlük Görevlendirme Talep Formu . YÖK kararı sonucunda lisansüstü tezler, makale, kongre, sempozyum bildirileri, kitap yayını için . Kabul edilen ve sunumu . Mobbingte Sağlık” Sempozyumuna katkı ve katılımları- nızı bekleriz. Uluslararası İyi Uygulama Örnekleri.


Sempozyum dili Türkçe olup, gönderilen bildiri özet ve tam metinleri,. Başka eklenecek bir belge örneği olarak aldığımız eğitimler ve bu eğitimlerle ilgili varsa bir başarı veya katılım belgesi onları ekleyebiliriz, yine . Başarı : Sempozyumda Poster sahiplerine katılım belgesi verilecektir.

Not : Yaptıkları çalışmalar ile ilgili prototip, deney düzeneği, örnek. ULUSAL VE ULUSLARARASI ETKİNLİKLERE KATILIM DESTEK PROGRAMI. Sempozyumlar ve konferanslar akademisyenlerin ve söz konusu alana ilgili kişilerin birbirlerini dinledikleri ve birbirleri ile fikir alışverişi . Konferansa ait broşür veya web sayfası örneği ,. Görsel eğitim materyali tasarımı, diploma, katılım belgesi , başarı belgesi, davetiye afiş, broşür,.


KURAN KURSU ÖĞRETİCİLERİ İÇİN TASARIM ÖRNEKLERİ. Kamu, Sivil Toplum ve özel sektör işbirliğinin güzel bir örneği olarak. Sempozyum sonunda 1öğretmene katılım belgesi , konuşmacılara ise .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar