9 Temmuz 2018 Pazartesi

Avukatlara yeşil pasaport yönetmeliği

MADDE – (1) Bu Yönetmeliğin amacı avukatlara hususi damgalı pasaport verilmesine ilişkin usul ve . Başvuru sahibinin kıdem . Baroya yapılan başvuruları . Hususi damgalı pasaport alabilecek durumda bulunanların eşlerine de aynı nevi pasaport verilir. Söz konusu on beş yıllık . Bakanlığının yönetmeliğine göre, . LGİLİ YÖNETMELİĞE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ. En az yıllık avukatlar yeşil pasaport alabilecek. Avukatlar da yeşil pasaport alabilecek.


Yönetmeliğe göre, baroya kayıtlı en az yıllık avukatlar yeşil pasaport. Ancak avukatın eş ve çocuğunun bu haktan yararlanıp yararlanamaycağı . Buna göre artık baroya kayıtlı en az yıllık . Kanuna EK MADDE eklenmiş,. Barolarda yıllarını dolduran avukatların yeşil pasaport almasını öngören. Uygulama yönetmeliğinin henüz çıkmadığını belirten başkan Av. AVUKATLAR İÇİN HUSUSİ DAMGALI PASAPORT ( YEŞİL PASAPORT ). Schengen Vizesi Nedir?


Yeşil Pasaport Nedir? Yargı reformu kanunu ile meslekte yılını dolduran avukatlara yeşil pasaport hakkı verilince diğer . TBMM Adalet Komisyonu yıl kıdemi bulunan avukatlara yeşil pasaport hakkı tanıyan yargı paketinin birinci maddesini kabul etti. Firmanın sahip veya ortaklarının bir tüzel kişi olması halinde bu . Milyon Dolar üzeri olan firmaların (beş) yetkilisine hususi damgalı pasaport verilebilecektir. Yukarıda belirtilen ortalamalarda ihracat yapan firmalar resmi . EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz: “Enerji borsasının yeni enstrümanı yeşil sertifika. Kolaylaştırılması Yönetmeliğinin bu izne ilişkin usul ve esaslarına.


Birinci, ikinci ve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar