4 Temmuz 2018 Çarşamba

Psikoteknik 16 tl harç

Psikoteknik 16 tl harç

Bu onay yapılmadığı sürece psikoteknik raporu üzerinde ONAY BEKLİYOR ifadesi. LÜTFEN DİKKAT: Daha önce TL yatırıp dekontu kurumumuza veya ilçe . Psikoteknik TL harç bedeli Ankara için kaldırılmıştır. Bilindiği üzere daha önceleri psikoteknik belgesi almak için psikoteknik teste giriliyor, psikiyatrist onayına . Ticari araç sürücülerinin alması gereken psikoteknik raporu veren kurum. Bugün ise IBAN no göndermişler TL ibana yatırın diye vergi imiş . Kredi Kartı ile yatır.


Sağlık bakanlığı tarafından 28. Tarihine Ertelendi. Bu tarih aralığında psikoteknik raporu almış olan sürücülerin TL harçları ilgili il muhasebe müdürlüklerine yatırıp makbuzlarını ilçe sağlık . Peki psikoteknik raporu nasıl alınır? Bu hizmeti kullanarak psikoteknik test merkezlerince ve sağlık hizmet sunucularınca verilen e-imzalı psikoteknik raporlarınızı sorgulayabilirsiniz.


Kanunen girilmesi gereken testlerin hiç birine katılmadan TL ödediğiniz takdirde . Kamuda çalışmıyor beyanı ve başka bir özel sağlık kuruluşunda çalışıyor ise beyan. Yıl Maliye Bakanlığı tarafından tesbit edilen miktar üzerinden yatırılacak ruhsat harcı ,. Kart ücreti sınavdan başarılı olduktan sonra yatırılır. Sınav harcı sınavdan önce yatırlır. Bu rapora sahip olmayan ticari araç sürücülerine 2TL , araç sahiplerine ise 8TL ceza kesilecek.


Kamyonu olanlar için belge harç ücreti: 15. Muhammen bedeli 41. TL ve geçici teminat miktarı 1. SRCve SRCBelgesi talebin de bulunup TL den TL harç bedeli yatırarak bu iki. Eksik: ‎ harç Mavi Beyaz Akademi - Özel Yıldırım Ulaştırma Hizmetleri. SRC BELGESİ VE PSİKOTEKNİK RAPORU.


Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiştir. SINAV HARC YATIRMA. Daha sonra sınavlar için başvuru yapılarak ve sınav harcı yatırılarak sınavlara katılabilirsiniz.


Psikoteknik 16 tl harç

SRC belgesi alabilir miyim? Sürücülere 2TL , işletmelere 7TL ceza söz konusudur. ZEL SAĞLIK TESİSLERİ. Src belgesi harçları ne kadardır? Kontrolleri Ulaştırma.


Ehliyet ocak ayında çıkmış. Harç parası 8tl yatırmışlar. Aynı şey psikoteknik evrağı alanlar içinde yapıldı.


TL yatıranlar bu belgenin geçerli olabilmesi için tl ilave para istiyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar