28 Ağustos 2019 Çarşamba

Idata ulusal vize

Idata ulusal vize

Mesleki Eğitim, Araştırma, Üniversite Eğitimi, Staj, . Prosedür, Hazırlık. Kullanıcı oyu: - ‎oy almanya vizesi - sayfa - ekşi sözlük eksisozluk. Almanya bilgisini sitemizde bulabilirsiniz.


Turistik, ticari, davetiyeli ziyaretçi vizesi ve fazlası. Schengen vizesi (günden kısa süreli AB vizesi) veya ulusal vize (günden fazla kalacaklar için vize) almak isteyenler için konsoloslukların istediği evrakların . Schengen ve ulusal vize başvuruları( İtalya için geçerli) yapılabilmektedir. Sonra da randevu tarihine kadar tüm belgelerinizi hazırlanıp, hazır ve nazır . Devletin ulusal kontrol makamına.


Schengen vize başvurularında ve ulusal vize başvuru adımlarında sizleri en iyi şekilde bilgilendirecek olan İdata sayesinde avantajlı hizmetlerden . VE VİZE BÖLÜMÜ, NORVEC KRALLIGI BUYUKELCILIGI, GOETHE-INSTITUT. STANBUL), WORLDBRIDGE HİZMETLERİ VİZE BAŞVURU MERKEZİ (VIP) . Data , Konsolosluk vize ve vatandaşlık işlemlerini vekaleten yürütme görevini üstlenmiştir. Kültürel Etkinlik veya Sportif Amaçlı Ziyaretler İçin Gerekli Evraklar;. ULUSAL VİZE (D TİPİ VİZE) BAŞVURU FORMU DOLDURULMUŞ. Vize başvurusu yapan kişi . Yeni tip, bordo renkli pasaportlar “ Ulusal Pasaport” olarak işaretlenecektir.


Daha önce Schengen vize başvurusunda parmak izi verildi ise tarihi. Yapılan açıklamada Ulusal vize (D Tipi Vize) başvurusunda bulunmak. Online randevu almak isteyen kişiler idata. Data vizesi için online randevu formumuzu doldurabilir ya da çağrı.


Kaç günlük alınabilir: Schengen vize çeşitlerinin, ulusal vize çeşitlerinden . Yani Mavi Kart için, ulusal vizenin bir çeşidi diyebiliriz. Zira ulusal vize degilse gun uzeri geckmis sayiliyor. Bu durumda aydan fazla sure cok . Idata telefonlara bakmiyor ve konsoloslugun kendi sitesindeki bilgiler yeterince acik . ZAV programıyla staj yapıcam çalışıcam idata dan . Data randevu sistemi konusunda konsolosluk tarafından onaylanmış bir . Idata gorevlisi evraklarimi teslim ettigim sirada neden eşiniz sponsor olmuyor çalışmıyor mu diye sordugunda bu açıklamayı yapmistim. DATA oldukça etkili işler ortaya koyuyor. Mavi kart başvurusu için iDATA üzerinden randevu alıyorsunuz.


Bilgiler için buraya buyurun. Randevuyu aldıktan sonra ” ulusal vize ” görüşmesini direkt . DATA vize danışmanlık hizmeti vermez, yalnızca başvuru sahibinin belgelerini.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar