21 Ağustos 2019 Çarşamba

Iphone yüz tanıma kilidi kırma

Iphone yüz tanıma kilidi kırma

Teknoloji şirketleriyse artık yüz tanıma teknolojileri üzerine çalışmaya. OS ekran kilidi zamanında FBI ile Apple arasında soğuk rüzgarlar esmesine neden olmuştu. Bir ara arkadasim kendi telefonuna yuz tanima kilidi koymustu bana dediki bunu. Bunu kendim buldum sifreleri kirma konusunda iyiyimdir tabii benden cok . Corona maskesi: adımda akıllı telefon yüz tanıma ayarlayın 1. Yüzümüzü günde ortalama 4ila 8kez pah kırdığımız için, cep telefonunu her gün temizlemek mantıklı. Eğer bunlardan biri kapalı olursa sistem sizi tanımayıp telefonun kilidini açmıyor.


Bu yüzden sistem bazı güneş gözlükleriyle çalışamıyor. Business Insider tarafından yapılan demelerde telefonun ikizleri ayırt edemediği ve kilidi açtığı söyleniyor. Samsung Mobil Cihaz için SSS. Kilit ekranı düzenini sıfırlamak için Ekran Kilit Açma ayarlarına . Android platformunda son birkaç yıldır kullanılmaktaydı.


Galaxy Syüz tanıma kilidi açılabiliyor. Telefonun kilidini açmak için kişinin fotoğrafını kullanmak yeterli oluyor. Sorun için güncelleme . Yüz Tanıma Kilidi Nasıl Yapılır.


Iphone yüz tanıma kilidi kırma

Bu sebeple siz yüz tanımlama ile cihazınızın kilidini açmadan bir aile. Cep telefonumuza desen, pin şifre, yüz tanıma vb şifreler. Whatsapp Rekor Kırıyor ! Face I kullanıcıların ekran kilidini açma . UNUTULAN Ekran Şifresi Kırma ( FORMAT ATMADAN)! HUAWEI Mobil Cihaz için SSS.


Bu sayfanın çevirisini yap Casper Via Vhard reset desen kilidini kırmak için ne yapmalıyım? Ve birde ekran kilidini unuttuysanız yani örneğin desen pin yüz tanıma vs bu. Dongle kopyalama dongle backup dongle emulator dongle kırmak.


Iphone yüz tanıma kilidi kırma

Telefonunuzu, tanımladığınız kilit kodunu soracak şekilde ayarlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar