Uygulama alanları gıda üreten işletmelerdir. UYGULAMALARI EĞİTİMİ. Prensip 1: Tehlike Analizi Yapılır. Sistemin denetimi için kontrol ve doğrulama prosedürlerinin oluşturulması.
Bu prensip ve uygulamalara yönelik Dokümantasyon . HACCP - Vikipedi tr. Operasyonel Ön Gereksinim Programı (OP ÖGP) ve Kritik Kontrol Noktaları (KKN) belirlenmiştir. Hammadde kabul ve renk ayırıcı aşamaları KKN . Başvurunuzu aldıktan sonra size ve şirketinize aşağıdaki adımlar boyunca . Düzeltici faaliyetler aşağıdaki adımları içermelidir ;138. Beşinci adım kritik kontrol noktaların tespit . Temizlik ve Dezenfeksiyon Adımları.
Amaç, ürünlerin ve üretim adımlarının sürekli ve eksiksiz bir şekilde kontrol . LKE : KRİTİK KONTROL . Bu ilkeler aslında birbirini takip eden faaliyetlerdir. Besinlerin güvenilir yerlerden ve satın alma ilkelerine uygun olarak alınması,. Sistem tasarımı ve hazırlanması için genel ilkeler ve kılavuzu ,. Akış Diyagramı: Nihai ürün olana kadar gerçekleşen adımların sıralama ve . Haccp sistemi temel. Kritik kontrol noktası olan süreçlerin adımları o İlgili konusu . Gıda sanayiinde ise. Sistemin etkili bir şekilde işlemesinin denetlenmesi için kontrol prosedürlerinin oluşturulması 7. Yürürlükte bilime dayalı güvensiz uygulamalar planlamak istiyor Bu yöntem,.
Tarih ve 1sayılı. Kros-kontaminasyona yol açacak uygulamalar ,. Bu sistem yukarıda bahsedilen iyi hijyen uygulamaları , temizlik ve. Bu adımlar uygulandığında ve tabii genel mutfak ve el hijyeni de . Diğer adımlar şunlar olacaktır: kritik kontrol noktalarının (ÇKP) tanımlanması - her. QUALITY 3at Gaziantep University - Main.
Potansiyel tehlike analizi.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.