9 Ağustos 2019 Cuma

İngilizce hikayeler

İngilizce hikayeler

Hızlı okuma ve okuduğunuzu anlama kabiliyetinizi daha ileri seviyelere taşıyabilmede İngilizce kısa hikâyeler ile pratik yapılabilir. Daniel Loves the Beach. Elephant and Friends. Temel kelimeleri ve cümle kalıplarını içeren basit İngilizce hikayeler turuna çıkmaya ne dersiniz?


İngilizce hikayeler

Burada, önce hikayenin İngilizcesini okuyarak . Bu yeni seride yetişkinler için kısa hikaye okuyup çevireceğiz. Daha önce belirlenmiş saatlerde saat boyunca,yabancı ve Türk İngilizce öğretmenleriyle İngilizce. Kütüphanelerde uzun vakit harcamak zorunda değilsiniz, çocukların . Yabancı ve Türk Öğretmenlerden Online İngilizce Dersleri. NGİLİZCE HİKAYELER - TAMAMI. Başlangıç seviyesine uygun anlaması kolay, yeni kelimeler öğrenmek için oldukça güzel bir bölüm.


Kırlangıç ile Serçe . Level Kitapları Treasure Island Sayfa Little Red Riding Hood Sayfa The Haunted House . Toplam 7 süzülmüş kayıt bulundu. Filtrelemek için tıklayınız . Bu sebepten hikayede kullanılan kelimeleri görmek için o videoya ait . Bir yıllık İngilizce öğrenimi sonunda rahatça okunabilecek kolaylıkta olan bu kitap İngilizce hikaye serisinin en basit düzeyi olan birinci derece kitaplarından biridir. OCUKLAR İÇİN ingilizce hikayeler 1- English Short Stories for Beginners. Cartoons with subtitles for kids. Kolektif: Fremdsprachige Bücher.


İngilizce hikayeler

Skip to main content . Bu kitapların özelliği genelde 5-seviyeye bölünmeleri. Yazarımız Fesih Taşlının 5. Kullanıcı oyu: - ‎27. A PORTRAİT OF THE ARTİST AS A YOUNG MAN JAMES JOYCE 2SAYFA 2)AGNES GREY ANNE . Kitap › Yabancı Kitaplar › Roman urun.


Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Türkçe online sözlük Tureng. St Diğer Sepetler kategorisindeki tüm ürünler için tıklayın. Bu sayfamızda seviye seviye İngilizce metinleri okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.


İngilizce hikayeler

Metinlerin sonunda ses dosyaları mevcuttur. Elementary seviyesinden Advanced seviyesine kadar . Photo of Alice In. Hikâyeler – Stories. Sitemizde yayınlanan İngilizce hikaye kitapları çevirilerinde en basit (level 1) .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar