28 Ağustos 2019 Çarşamba

Apostil ülkeleri

Ulusal vize icin gereken dokumanlar icin lutfen asagidaki listeyi goz onune aliniz. Cevirisi ve orjinalleri olmayan belgeler kesinlikle kabul edilmeyecektir. Pasaport yıldan eski olmamalı ( uzatma kabul edilmemekte) ve en az.


Başvurular sırasında gerekli evraklar ibraz edilmekte olup, biyometrik veri alımı da yapılmaktadır. BAE vizeleri ve sponsorlukla ilgili bilmeniz gereken her şey. Bazı ülkelerden ziyaretçiler için ek belgeler gerekmektedir.


Bu süreyi uzatmak için, göçmen bürolarına gidip belirli bir ücret karşılığında aya. Web sitemizden Filipinler Vizesi için Gerekli Evrakları öğrenebilir, Filipinler . Ancak vize veya vize muafiyeti süresinden daha fazla süreyle kalmak isteyen yabancılar, ikamet tezkeresi. Dışişleri Bakanlığı Viyana Başkonsolosluğu viyana. BAŞVURULARA VE BELGELERE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR.


Mission › ShowInfoNote viyana. Mavi Kart çıkartmak için hangi belgeler gerekir ? Son Güncelleme: 08. Başvuru için gerekli evraklar ve belgeler neler? Nüfus Cüzdanı veya Kimlik Kartı veya Geçerli Pasaport. Almanca öğretiyoruz I. Avrupa Birliği üyesi . Türk Vatandaşı İçin İlk Oturum İzni Başvurusu Gerekli Belgeler.


Online vize başvurusu yapmak ve gerekli IMMI hesabınızı açmak için lütfen buraya tıklayınız. Eğer beyanlarınızı destekler belgeler vermezseniz başvurunuzun . Schengen vizesinin süresi kademeli olarak uzatılır. Malta vize başvuru evrakları vize başvuru merkezleri aracılığıyla Malta.


Apostil ülkeleri

Malta vizesi için gerekli evraklar meslek, sosyal durum ve seyahat amacına göre değişmektedir. Görüşmeye giderken yanınızda bulunması gereken evraklar. Ancak gerek duyulduğu takdirde ek belgeler istenilebileceğini göz önünde bulundurunuz. Bunun için bir form gerekli değildir. COVID-veya Corona virüsü salgını nedeniyle, birçok kişinin vize.


Bulgaristan D vize başvuru prosedürleri ise seyahat amacına göre farklılaşır. Konsolosluğa, başvurunuz sonuçlandıktan sonra gitmeniz gerekir. PASAPORT Pasaport işlemleri, harçları ve gerekli belgeler hakkında bilgi alabilirsiniz.


Umuma Mahsus Pasaport Başvurusu. Yeni pasaport başvurusu Randevu .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar