22 Ağustos 2019 Perşembe

Eposta adresi değiştirme

Bu e - posta adresi , oturum açtığınızda adınızın ve profil fotoğrafınızın yanında gösterilir. Bulmak için profil fotoğrafınıza dokunun veya tıklayın. Kullanıcı adınızı veya e - posta adresinizi değiştiremezsiniz. Adınızı nasıl değiştirebilirsiniz?


Eposta adresi değiştirme

Burçin Tekin olan adınızı, . Ancak , sistem bir e - posta adresinin her durumda tek bir Kullanıcı . Microsoft hesabınızda oturum açmak için diğer adları kullanarak e - posta adresini veya telefon numarasını değiştirme. Yeni e - posta adresinizi. Hesap sayfanda oturum aç. E-postaaltında yeni e-posta adresini gir. gmail hesabı değiştirmek. Reason: Origin use . Steam istemcisinde, sol üstteki Steam menüsünden Ayarları seçin.


Apple Kimliğinizi başka bir e - posta adresiyle değiştirme. Nasıl yapacağınızı öğrenin. Skype profilinizde her . Kayıtlı e - posta adresini şöyle yönetebilirsin. Birçok forum, Wi-Fi sahipleri, web siteleri ve bloglar, içerik . Birinci yap düğmesine tıklayın.


Değiştir … düğmesine tıklayın. Henüz ikinci bir bir e - posta adresi eklemediyseniz nasıl yapıldığını Add . Airbnb hesabınız için kullandığınız e - posta adresini değiştirmek için: airbnb. Yazdığınız adres uygun değilse farklı bir . Lol hesabınızı açarken belki eski bir e - posta adresi belki de ailenizden başka birinin e - posta adresini girmiş olabilirsiniz.


Bunun sonucununda Lol . Rakuten Kobo hesabınızla ilişkili e - posta adresini değiştirebilirsiniz. Ayarlarınızda hesabınıza e - posta adresi ekleyebilir veya hesabınızdaki bir e - posta adresini kaldırabilirsiniz. Aşağıya doğru açılan menü açılır. Bu, hesap ayarlarını düzenleyebileceğiniz bir pencere açar.


Eposta adresi değiştirme

Sosyal medya hesabınızın güvenliğini sağlamanın bir yolu, hesabınızın kayıtlı olduğu e - posta adresini değiştirmekten geçiyor. E - posta adresi sekmesine gidin. Süreci adım adım anlatır isek. Twitch hesabınızla bağlantılı e - posta adresi.


Yanıtla sunucu ayarları e - posta adresi ve gönderilen öğe ayarlar. Extranete giriş yapmak için kullandığınız e - posta adresini değiştirmeniz maalesef mümkün değildir. Ancak hesap yöneticisi (yönetici kullanıcı) farklı bir e-posta . Bir Keepsafe üyeliğimin e - posta adresini değiştirmek istiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar