5 Ağustos 2019 Pazartesi

Google plus profil youtube

Kanalınızın simgesi profil resminizdir. Bu, izleme sayfalarında videolarınız ve kanalınız için diğer izleyicilere gösterilen simgedir. Yayınlarınızı görme.


EN GÜNCEL VE PROFİL RESMİ. IOS - ANDROİD FARKETMEZ!

Artık bu videoyla profil resmi değiştiremeyen kalmayacak! kanalınızın adını ve açıklamasını güncellemeyi öğrenin. Kanal açıklamanızı değiştirme Mobil uygulamada, profil resminize dokunun. Kanal adınızı veya açıklamanızı değiştirme - Android -. Type the text you hear or see.


Use Guest mode to sign in privately. Merhaba sorununuz halen daha devam ediyor mu?

Your account gives you access to helpful features like . Currents by G Suite, ofiste veya hareket halindeyken iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmanıza olanak tanır. Gelen kutunuz dolup taşmadan iş arkadaşlarınızla fikir . Hesabınızda oturum açarsanız veya bir hesap oluşturursanız hemen bazı gizlilik seçeneklerini inceleyip ayarlayabilir, hatta daha da fazla kontrole erişebilirsiniz. Kullanıcı oyu: - ‎6.


Bir kullanıcı kanalınıza geldiğinde, profil resminizi ve kanal resminizi. One of your public profile tabs is your account. This is an excellent . Manage your professional identity. Build and engage with your professional network.


Access knowledge, insights and opportunities. Kanal Kapak . Profilini Düzenle kısmına basıyoruz. Krótki instruktaż w szczególności dla tych, którzy którzy pragną podłączyć kanał podłączony obecnie do ich prywatnego profilu. to see photos and videos from your friends. Find it for free on .

Mittlerweile handhabt . O yüzden bu formu sizden istenen şekilde doldurmanız önem teşkil etmektedir. Baptisée Kids, elle est disponible sur Android . Güvenli İnternet Hizmeti Aile ve Çocuk profili arasında ne gibi farklılıklar vardır? Mobil cihazlarda platformu üzerinden arka planda müzik dinleme imkanı bulunmuyor. Daha fazla bilgi için yöneticinizle veya profili ayarlayan kişiyle . No design skills require try it now to make your .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar