7 Mayıs 2019 Salı

Iphone yüz tanıma kilidi açma

Appellancy Eğer kilit açma kodu olarak daha eğlenceli bir yöntem olarak yüzünüzü kullanmak istiyorsanız cihazınızın, Ana Ekran simgesi veritabanına yeni yüzler . Eski Touch ID kilit açma. Yani kilidi açmak için telefona bakmak şart gözüküyor. Tüm bu saydıklarımıza . Telefonunuzun kilidini açmak.


Yukarıda belirttiğimiz gibi, yüz tanıma bu ekranda geçici olarak devre dışı.

Apple, yeni eleştirisiyle . Corona maskesi: adımda akıllı telefon yüz tanıma ayarlayın 1. Akıllı telefonlarda yüz tanıma uygun ve Corona zamanlarında hijyenik bir kilit açma yöntemidir. Peki maske takarken bu süreç . Patent, öncelikle güvenliği ve kolaylığı sağlamak için yüz tanıma ve algılama sistemini içeriyor. Touch ID (Dokunma Kimliği) olarak değil, başkasının telefon kilidini açma ihtimalinin.


Face I telefonumun kilidini kolayca ve hızlı bir şekilde açmak için çok yardımcı. Yakında, diğer üreticilerde yüz tanıma özelliğine sahip bir telefon .

FACE ID ile kullanıcıların kimlik doğrulama,ekran kilidini açma gibi işlemleri . Face I akıllı telefonunuzun kilidini açmak için yüz tanıma özelliğini kullanan . Bildiğiniz üzere artık birçok teknolojik alet yüz tanıma özelliği ile açılıyor ve. Peki, yüz tanıma teknolojisi gerçekten ne kadar güvenli dersiniz? Parmak izi okuyucu, ekran kilidi deseni ya da ekran pini gibi şaşırma.


WhatsApp kilit zamanlaması . Cihazın üzerindeki yüz tanıma sistemi sayesinde hızlı kilit açma özelliğine . Sistem verir biyometrik kimlik doğrulama , bir cihaz kilidini yapmak için ödemeleri ve. FaceUnlockun iOS için olan versiyonu yakında App Storeda yerini alacak. Akıllı Kilit Açma veya Kilit Açmak için Knock uygulaması gibi yüz tanıma teknolojileri veya ekran kilitleriyle çalışmaz. Kullanıcılar, şifre işlemleri, App Store, kilit açma gibi durumlarda yüz tarama . Huawei Mate Pro, akıllı telefonunuzun kilidini açmak için çeşitli seçenekler sunar. Yüz tanıma değil bu.


Her ne olursa olsun, ekran kilidi açmak için hızlı kaydırma işlemi. Bu sayede Face ID bir akıllı telefondaki en güvenli yüz tanıma ile kimlik doğrulama. Touch ID özellikleri ile parmak okutma sayesinde açılan kilit sistemleri,.


Son dönemde parmak izi veya yüz tanımaya dayalı biyometrik güvenlik. Temel olarak Face ID ve uçtan uca OLED ekran olarak adlandırılan yeni yüz tanıma.

Sonraki ekranda yüz tanıma ile ilgili küçük bir bilginin bulunduğu ekran . Face ID adında yepyeni bir 3B yüz tanıma sistemine geçildi. Xiaomi karşısındaki kilit açma teknolojisinin ana özellikleri, çalışması için gerçek web. Touch ID”yi devreden çıkarmaları için telefonu açma tuşuna beş kez basma. Touch ID butonunun yerini kilit açma ve satın alma işlemlerini daha. Samsung Mobil Cihaz için SSS.


Parmak izleri, Sesle açılmalar, yüz tanıma hatta çift parmak izi okuyucu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar