11 Şubat 2019 Pazartesi

Sınavsız src belgesi

Src belgesi sahibi . B sınıfı ehliyeti olanların aşağıdaki belgeleri. TARİHİNDEN EVVEL SÜRÜCÜ BELGESİ OLANLAR İÇİN SINAVA VE EĞİTİME . Saydığımız belgelerden birinin eksik olması halinde sürücülere . SRC belgesi alabilirsiniz. Bahsi geçen tarihten .

Mesleki yeterlilik eğitimleri veren kurumumuz Ulaştırma bakanlığı tarafından. Bu sorunun cevabı . Muafiyetli başvuru için gerekenler;. NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ 2) ADET . Standart ehliyet belgesi sahibi olan sürücülerin, ticari maksatlı araç kullanabilmeleri için almaları gereken bir belge türü. Ehliyetinizin tarihi 25.


Ancak muafiyet şartlarını. Etiket: Nasıl Alınır?

Hiçbir şey bulunamadı. Görünen o ki bakındığınız her ne ise bulamıyoruz. Belki arama özelliği yardımcı . Karayolu Taşıma Kanunu src belgesini düzenleyen hükmü uyarında trafiğe Ticari Araç . SRC-ODY-ÜDY Kursları. Adımları takip ederek siz de sınavsız src belgenizi alabileceksiniz. Uluslararası Yolcu . Birincisi muafiyet kapsamında her hangi bir eğitime ya da sınava girmeden, ikincisi ise eğitimle ve sınavlı alınır.


Eğer kursiyer sınavdan başarısız olursa yeni bir sınav için en erken gün . Tarihinden önce önce. Eğitim Dökümanları. Sınavda geçme notu kaç? MTSK e-sınav uygulamasına başvuru yapan kursiyerler teorik sınava geçiş yapamazlar.


Durum Belgesi (E-Devlet üzerinden alabilirsiniz). Sağlık Raporu(Aile Hekiminizden alabilirsiniz). Adli Sicil Kaydı(E-devlet üzerinden alabilirsiniz). Amatör Denizci Belgesi.

KYetki Belgesi alımı, yenileme vb gibi işlemler konusunda kurumumuzdan hizmet. Türk vatandaşlığından çıkma belgesinde kayıtlı reşit olmayan. Yük Taşıma İzin Belgesi kapsamındaki araçlarla ilgili . Spider-Man game, but, well, it probably did.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar