14 Şubat 2019 Perşembe

Psikoteknik onay bekleniyor yazısı

Bu onay yapılmadığı sürece psikoteknik raporu üzerinde ONAY BEKLİYOR ifadesi yazacaktır. Bu ifadenin kalkması için yapılması gereken iş ve işlemler şu . Bu onay işlemi de e-rapor sisteminde elektronik ortamda (on-line) olarak e-imza ile imzalanmaktadır. Psikoteknik Belgesi Almak isteyenlerin dikkat etmesi gereken . Sürücü, yetki belgesi almış psikoteknik merkezine başvurarak psikolog eşliğinde . Bu hizmeti kullanarak psikoteknik test merkezlerince ve sağlık hizmet sunucularınca verilen e-imzalı psikoteknik raporlarınızı sorgulayabilirsiniz. Ancak, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İNCE İmzalı 29.


Onay belgesine sahip olmayan test sistemleri Türkiyede kullanılamaz. Ayceren sürücü kursundan psikoteknik belgesi almak için müracaat ettim benden 280₺ aldılar ve kartalda başka bir sürücü kursuna yönlendirdiler orada sınav . Uygulama Dökümanları. Arkadaşlar psikoteknik raporu ile bı değişiklik var diyorlar bilginiz varmı il sağlık müdürlüğü onayı bekleniyor diye bir yazı var.


Cezai islem gormemek icin belgenizi aliniz. Onay aşamasında, raporu düzenleyen hekimin raporun düzenlendiği . Psikiyatri uzmanı tarafında da onay alan sürücü, psikoteknik raporu sahibi. YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm . Adaylardan beklenen , asagida verilen seklin yukaridaki sekillerden birisi ile ayni olup olmadigina hizli bir sekilde karar vermeleridir. Asagidaki sekil yukaridaki . Sağlık Müdürlüğüne.


Karayolları Trafik Yönetmeliğine göre ilk rapor tarihinin ayı doldurması beklenir. AHEF: “Nörolojik, psikolojik ve ruh sağlığı muayenesi, psikoteknik testleri, kapsamlı göz muayenesi, işitme testi, yaşa ve var olan risklere göre . Ticari araç sürücülerinin alması gereken psikoteknik belgesi nedir, nereden alınır ve psikoteknik belgesi ücreti ne kadar? ZEL ÖZBAY PSİKOTEKNİK DEĞERLENDİRME MERKEZİ. Testte adaylardan beklenen , aşağıda verilen şeklin yukarıdaki şekillerden birisiyle aynı olup . Antalya Meydan - Havalimanı - EXPO Raylı Sistem Hattı Projesi İhale ilanı yapılabilmesi için onay bekleniyor AYGM Antalya Meydan - Havalimanı - EXPO Raylı .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar